Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Stella Bossi i Hannes Bieger predvode Kaiserwetter Alliance Festival u rovinjskom Steelu

19. - 20. kolovoz

  • Mixmag Adria
  • 3 August 2022
Stella Bossi i Hannes Bieger predvode Kaiserwetter Alliance Festival u rovinjskom Steelu

Mosus, party brend iz Munchena i Steel udružili su svoje snage kako bi u Rovinj doveli super popularnu influencericu i DJ-icu Stellu Bossi te utjecajnog berlinskog DJ-a i producenta, Hannes Biegera.

Kaiserwetter Aliance Festival će se održati 19. i 20. kolovoza u rovinjskom Steelu gdje ste ovo ljeto gotovo svakog petka imali priliku posjećivati Techno Steel, klupsku večer koja njeguje techno kulturu i glazbu, a spomenuti festival biti će svojevrsna kulminacija priče.

Kaiserwetter je inače vodeći community techno glazbe na jugu Njemačke koji organizira neke od najvećih festivala i evenata u Njemačkoj s kojima privlače gotovo milijun posjetitelja.

Iza Hannesa je već super uspješna godina s nastupima diljem Njemačke, u Marakešu, Brooklynu, friškom nastupu u DC-10 na Ibizi i mnogim drugim događanjima.

Stella Bossi je svoju svjetsku slavu stekla na društvenim mrežama sa svojim specifičnim sadržajem vezanim za elektroničku glazbu i techno kulturu, što joj je omogućilo brz proboj na svjetsku DJ scenu. Redovito ju možete uloviti u legendarnom berkinskom Kit Katu kao i na brojnim drugim događanjima i klubovima.

U dva dana festivala nastupit će sveukupno sedam DJ-eva.

Uz glavne goste nastupaju Tomo In Der Muhlen, Masi Kohestani, Roman Bartl, Pusmus i MBL79, i to:

Prvi dan, 19.08.:

STELLA BOSSI
MASI KOHESTANI
ROMAN BARTL
MLB79

Drugi dan, 20.08.:

HANNES BIEGER
TOMO IN DER MUHLEN
MASI KOHESTANI
PUSMUS

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji, kao i na ulazu u klub, a više informacija o samom događaju potražite na službenom Facebook Eventu.

Oni nestrpljiviji mogu u Steel već ovog petka na Feel The Beat! x Fantasea Events.

Load the next article
Loading...
Loading...