Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Sudac R. Kellyju odredio jamčevinu od milijun dolara

Prošlog petka sud je izdao nalog za uhićenje pjevača

  • Mixmag Adria
  • 25 February 2019
Sudac R. Kellyju odredio jamčevinu od milijun dolara

Jamčevina za R. Kellyja postavljena je na milijun dolara nakon što je ranije prošlog tjedna Cook okrug optužio za 10 točaka seksualnog zlostavljanja.

Smatra se da se zlostavljanje dogodilo između 1998. i 2010. godine i uključuje četiri odvojene žene. Prema optužnici, tri optužnice odnose se na maloljetnicu u dobi od 13 do 16 godina.

Okružni sudac John Fitzgerald Lyke Jr. postavio je jamčevinu na milijun dolara - 250 tisuća dolara za svaki slučaj - u sudnici i nazvao optužbe protiv Kellyja vrlo uznemirujućim. Kellyju je naređeno da preda svoju putovnicu i da nema kontakta s osobama mlađim od 18 godina.

R‘n'b umjetnik pravog imena pravo ime Robert Sylvester Kelly, predao se u petak navečer (22. veljače) slijedeći optužbe. Proveo je noć u pritvoru nakon što nije platio 100 tisuća dolara potrebnih za isplatu zajma prije suđenja.

Krajem prošle godine na Lifetimeu je objavljen dokumentarni film u tri dijela pod naslovom Surviving R. Kelly, koji je prikazao moćna svjedočanstva navodnih bivših žrtava pjevača i govorio o glasinama o njegovom zlostavljanju i grabežljivom ponašanju. Zbog ovih optužbi Lady Gaga se javno ispričala zbog suradnje s R. Kellyjem u prošlosti, iako je nastavio poricati te optužbe.

Loading...
Loading...