Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Sve je spremno za treći po redu Sea Star Festival

Nastupaju Wu-Tang Clan, Nina Kraviz, Sven Väth i mnogi drugi!

  • Mixmag Adria
  • 23 May 2019
Sve je spremno za treći po redu Sea Star Festival

Pred nama je veliki treći Sea Star festival koji u ovogodišnjem izdanju sa desetak pozornica i zona dočekuje ljude ne samo iz Europe već i sa drugih kontinenata. U umaškoj laguni Stella Maris očekuje se čak 50% više festivalske publike nego prošlog svibnja i to iz više od 30 zemalja.

Obožavatelji hip hopa, trapa, techna, kao i popularnih hitova i regionalnih rock himni, dolaze na nastupe vodećih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda i to Nine Kraviz, Svena Vatha, IAMDDB, Mahmuta Orhana, Ilaria Alicantea, Enrica Sangiulianoa, Bajage i Instruktora, Hladnog piva, Vojka V, Marka Nastića, i mnogih drugih sa svih krajeva planete.

Uz to, najveća hip-hop grupa svih vremena Wu-Tang Clan potvrdila je dolazak na Sea Star Festival i to u sklopu velike svjetske turneje na kojoj rasprodaju neke od najvećih arena u Americi i Europi.

Program svih pozornica je kompletiran, vremenska prognoza je fantastična i tulum može početi!

Aktualne cijene od 279 kn za festivalske ulaznice i 169 kn za jednodnevne vrijediti će do četvrtka 23. svibnja do kraja dana ili, ranije, u slučaju isteka zaliha. Nakon toga skaču na finalne iznose od 350 kn za festivalske ulaznice, odnosno 200 kn za jednodnevne. Cijene jednodnevnog VIP Golda po 400 kn i festivalske VIP Gold ulaznice po 750 kn.

Sve ulaznice se mogu kupiti na VIP i glavnom ulazu u četvrtak od 12:00 do ponoći, te u petak i subotu od 10:00-03:00 te na prodajnim mjestima i online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio te na seastarfestival.com.

Ulaz na Welcome Party 23. svibnja i Closing Party 26. svibnja je slobodan.

Mixmag Adria za ovaj događaj dijeli 2x2 ulaznice, a sve što trebate napraviti da biste ih osvojili jest u komentar objave ovog posta na našoj Facebook stranici linkati svoju najdražu pjesmu izvođača s festivala kojem se posebno veselite. Pobjednike objavljujemo nasumičnim odabirom večeras u 19 sati.

Pogledaj Mixmag intervju s Wu-Tang Clanom ovdje!

Load the next article
Loading...
Loading...