Search Menu
Home Novosti Menu
Tech

Technics otkrio novi SL-1200 MK7 gramofon

"Prvi novi standard u posljednjih 9 godina"

  • Mixmag Adria
  • 9 January 2019
Technics otkrio novi SL-1200 MK7 gramofon

Tijekom godišnjeg CES trade showa u Las Vegasu, Technics je najavio novu ediciju novog direct drive gramofona, SL-1200 MK7. Novom gramofonu se daje epitet "prvog novog standarda u posljednjih 9 godina"

SL-1200 MK7 sadrži "coreless direct drive" motor koji gramofonu više rotacijske preciznosti, moćan okretni moment i visoki nivo pouzdanosti.

Opremljen mikroračunalom i najnovijom tehnologijom upravljanja motorom, novi 1200 model osigurava visoke performanse u normalnoj rotaciji i točno odgovara širokom rasponu stilova DJ-a, kao što je scratchanje. Gramofon također ima poboljšano praćenje, novi stylus iluminator i reverse play funkciju koja pomaže DJ-ima da prošire širinu svojih različitih stilova. Završna obrada SL-1200 MK je mat crna i ima potpuno crnu ručku.

Objašnjavajući zašto su napravili samo nekoliko manjih prilagodbi dizajna, Technics je na konferenciji za novinare CES-a izjavio: "Ne bismo ni sanjali o drastičnoj promjeni jednog od najpoznatijih proizvoda u povijesti glazbe."

Technics ili Panasonic tek moraju podijeliti novost o tome kada će ovaj novi gramofon biti dostupan za kupnju i koliko će koštati.

Do tada, ovdje možete pogledati evoluciju gramofona od 1877. do 2017.

U nastavku pogledajte par fotografija novog Technicsa.

Loading...
Loading...