Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Techno barun dolazi u zagrebački Boogaloo klub

...gdje će mu se pridružiti Pero Fullhouse, F.O.R.M i Cet

  • Mixmag Adria
  • 5 December 2017
Techno barun dolazi u zagrebački Boogaloo klub

Dave Clarke će nastupiti u zagrebačkom Boogaloo klubu, u petak, 8. prosinca/decembra, gdje se sprema party na dva floora. S Barunom će deckove podijeliti Pero FullHouse, F.O.R.M. i Cet, dok će drugim floorom pržiti Joma Maja, Matya i ShiPe.

O Dave Clarkeu ne treba puno govoriti. Svako uho koje prepoznaje dobar techno, već ionako zna tko je on i što radi. Već više od 25 godina se bavi DJ-ingom te poštuje svoju glazbenu kolijevku upravo sa žestinom koja mu je i osigurala današnju reputaciju.

Njegova 'Red' izdanja iz sredine 90-ih još su itekako 'bangeri'. Remiksirao je od Depeche Modea i New Ordera do A Place To Bury Strangers i Gazelle Twin, a njegova se reputacija ipak bazira na njegovim izvanrednim DJ setovima koji su svi strašni. No, njegova posvećenost pravom technu je najveća. Pankerski stav, pak, Clarke nosi svugdje sa sobom, a ono što zaista mrzi i čime je lako iziritiran je EDM, što rijetko propušta spomenuti, pa je tako i nedavno imao izlaganje, u koje je ovog puta uključio i tech-house.

Nedavno nas je Dave Clarke za vrijeme Amsterdam Dance Eventa proveo po svojim omiljenim mjestima u Amsterdamu, gdje i živi, bili smo s njim i na Tomorrowlandu, a ulaznice za petak, 8. prosinca/decembra možete nabaviti ovdje.

Mixmag i FutureScope poklanjaju 2x1 ulaznicu onima koji nam u komentarima ispod ove objave na Mixmag Facebook stranici ostave link omiljene trake ili mixa nekog od izvođača s line-upa. Dva komentara koja prikupe najviše lajkova do petka u 12h, dobivaju ulaznice. Sretno!

Više o eventu doznajte ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...