Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Techno Steel po prvi put u riječkoj Crkvi!

Petak, 10. prosinac

  • Mixmag Adria
  • 7 December 2021
Techno Steel po prvi put u riječkoj Crkvi!

Unatoč svim poteškoćama koje nam je zadao Covid-19, ovog petka, 10.12.2021., u riječkoj Crkvi po prvi put će se održati Techno Steel, večer techno glazbe koja je svoje korijene pustila u rovinjskom klubu Steel, a za njezine pokretače već znate – Tomo In Der Muhlen i Adoo.

Osim što često nastupaju zajedno, Tomo IDM i Adoo od nedavno imaju i svoj prvi 'Sharp EP', koji sadrži dvije trake sirovog i energičnog techna, 'Sharp' i 'Larp'. EP je izašao na Night Light Records, izdavačkoj kući Siniše Tamamovića i Mladena Tomića, koja se pokazala kao idealan dom za ovaj EP koji se popeo i na visoko 11. mjesto Beatportove top 100 Techno (Raw / Deep / Hypnotic) albums liste.

Ako to nije dovoljno, Adoo je početkom listopada izdao traku 'After Five Years' na legendarnom Tronic labelu u sklopu nove Rockets kompilacije s kojom je već 2 mjeseca u top 10 Techno (Raw / Deep / Hypnotic) liste pojedinačnih traka, i to trenutno s pozicijom na trećem mjestu iako smo ga vidjeli i na prvom i drugom mjestu iste liste.

Iza ovog dvojca su i dva uspješna vikenda u Depou, a najavljuju i mini turneju u Njemačkoj s početkom sljedeće godine.

Uz Tomo In Der Muhlen i Adoo, nastupit će i Driverr, rezident Techno Steela te Kell Klesinger.

Za ulaz ćete morat odvojit 60 kuna, a zabava traje samo do ponoći, pa vas podsjećamo da dođete rano!

Load the next article
Loading...
Loading...