Search Menu
Home Latest News Menu
Eventi

The Deepshakerz nas u Boogaloou pripremaju za Flyaway Festival

Pripremite se za lansiranje u orbitu

  • Mixmag Adria
  • 18 April 2018
The Deepshakerz nas u Boogaloou pripremaju za Flyaway Festival

Flyaway Festival, u subotu 28. travnja, preuzima kontrolu nad klubom Boogaloo Zagreb i pretvara ga u bazu za lansiranje u orbitu. Upravljanje raketom, koja ja napunjena gorivom pozitivne energije, preuzima trenutno najtraženiji talijanski duo The Deepshakerz!

Kao podrška u navigaciji prema planetu plesa tu je najproduktivniji hrvatski duo PEZNT, lansirnu rampu pripremaju Teo Zver i Matya, dok su domaćini Flyaway Festivala - Sonic Illuminati I InstantSupa već spremni za ovu misiju.

Početak je u 23 sata uz upad od 30kn do ponoći te 50kn nakon!

Dodatne informacije potražite na Facebook eventu.

Mixmag Adria za ovaj događaj dijeli 2x1 ulaznicu, a kako bi svoju osvojili, potrebno je ostaviti komentar s vama najdražom trakom The Deepshakerza na video postu ovog događaja na našoj Facebook stranici. Dvoje s najviše likeova osvajaju ulaz. Pobjednike objavljujemo u četvrtak, 26. aprila! Sretno!

Cijeli event je zadnja faza prije onog konačnog lansiranja, a to je Flyaway Festival 2018 koji će se 16. lipnja održati na zanimljivoj lokaciji udaljenoj samo tri kilometra od Zagreba, u Dvorcu Erdody u Kerestincu. Svi posjetitelji koji dođu na promo event u klub Boogaloo imat će priliku osvojiti besplatan ulaz na festival, kao i #flyawaymusicfestival promo materijale!

Load the next article
Loading...
Loading...