Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Tom Bug pokrenuo novu etiketu kao nadogradnju svojoj klupskoj večeri Dobar House

Prvo izdanje očekujemo 6. srpnja

  • Mixmag Adria
  • 3 July 2018
Tom Bug pokrenuo novu etiketu kao nadogradnju svojoj klupskoj večeri Dobar House

Tom Bug je pokrenuo novu etiketu - Dobar House.

Tom Bug je jedan od najtraženijih DJ-eva u Hrvatskoj s nastupima diljem Hrvatske i regije. Nagrađivani DJ je neke od svojih nastupa odradio u najboljim hrvatskim klubovima poput Revelina, Central Cluba, 585 Cluba, Carpe Diema, Deep Cluba i mnogim drugim.

Također je i producent s izdanjima na Blacksoul Music, Flashmob, Simma Red, All About House i drugim etiketama, a ujedno je i promotor te osnivač klupske večeri a sada i etikete Dobar House.

Prvo izdanje zakazano je za 6. srpanj ekskluzivno za Traxsource, a na ostalim shopovima i streaming servisima biti će dostupno od 20. srpnja.

Iako je Dobar House krenuo kao klupska večer, oduvijek je postojao plan pretvoriti projekt u label sa house glazbom. Na etiketi će se izdavati sve od deep do tech housea.

Nakon njihovih zajedničkih izdanja na Blacksoul Music i Simma Red etiketama, na prvom izdanju Dobrog Housea slušamo novi singl Tom Buga i Groovelinea, njegovog čestog produkcijskog partnera ali i kolegu za pultom dugi niz godina.

Grooveline

'Sometning's Takin' Over' je dublja house stvar s hipnotičkim i repetitivnim vokalima njujorčana Lee Wilsona koji je surađivao s nekim od legendarnih imena poput Todd Terrya i Kenny Dopea. Kako ekipa s ovog izdanja kaže, "ova pjesma će idealno predstaviti zvuk Dobrog Housea".

Lee Wilson

U nastavku možete poslušati preview prvog izdanja za kojeg možete izvršiti i pre-order.

Foto: Goran Telak, Saša Međimurec

Load the next article...
Loading...
Loading...