Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Top DJ Room slavi dvije godine sa live stream partyjem u Operi!

LIVEstream platforma za promociju elektroničke glazbene i DJ scene slavi drugi rođendan!

  • Mixmag Adria
  • 19 February 2019
Top DJ Room slavi dvije godine sa live stream partyjem u Operi!

TOP DJ Room /ex Top DJ Mag/, najpopularnija i najbrže rastuća domaća LIVEstream platforma za promociju elektroničke glazbene i DJ scene slavi drugi rođendan!

Tim povodom najavljuju prvi veliki klupski LIVEstream party u petak, 8. ožujka u klubu Opera koji svojom audiovizualnom produkcijom može nositi ovaj tehnički zahtjevan projekt.

U dvije godine postojanja TOP DJ Room je ugostio sedamdesetak domaćih i stranih DJa i producenata i stekao veliku gledanost te tisuće poklonika na društvenim mrežama. Kvalitetom produkcije i odabira gostiju TOP DJ Room postaje vodeća multimedijalna platforma što prepoznaje i struka, zbog čega projekt osvaja nagradu Ambasador u kategoriji Podcast/radijska emisija 2018. godine

Ovaj spektakl će ujedno biti i prvo javno snimanje TOP DJ Rooma kao klupskog AV koncepta, cijeli party bit će moguće uživo pratiti preko TOP DJ Room YouTube i Facebook kanala, a najavljen je i cjelovečernji audio LIVEstream preko poznatog internetskog radija Radio808.

Za glazbeni dio programa pobrinut će se TOP DJ Room headlineri, nadaleko poznati i trenutno najjači domaći house DJ/producentski trojac PEZNT, Yakka i Tom Bug, a dojam će pojačati i poseban gost, velika slovenska tech house zvijezda Mike Vale. Budući da se party održava 8.ožujka na Dan žena, otvaranje glazbenog programa i “zagrijavanje” gentlmenski je prepušteno poznatoj dami DJica novije generacije: Millea.

Ovaj jedinstveni i ekskluzivni audiovizualni klupski spektakl nudi novu dimenziju zabave i konceptualno drugačije, svakako ultimativno iskustvo clubbinga budućnosti.

Ulaznice po trenutnoj cijeni od 40 kn možete kupiti u pretprodaji ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...