Search Menu
Home Novosti Menu

Top DJ Room za dan žena daruje sve dame besplatnim ulazom u Opera Club

Samo se trebate pojaviti do ponoći

  • Mixmag Adria
  • 5 March 2019
Top DJ Room za dan žena daruje sve dame besplatnim ulazom u Opera Club

TOP DJ Room /ex Top DJ Mag/, najpopularnija i najbrže rastuća domaća LIVEstream platforma za promociju elektroničke glazbene i DJ scene slavi drugi rođendan prvim velikim klupskim LIVEstream partyjem, u petak, 8. ožujka u klubu Opera, koji svojom audiovizualnom produkcijom može nositi ovaj tehnički zahtjevan projekt.

Baš se nekako poklopilo da se tu noć uz drugu godišnjicu Top DJ Room projekta također obilježava i međunarodni "Dan žena" (8. ožujak), a poslije ponoći i "Svjetski dan DJa" (9. ožujak) tako da će ovo ujedno biti i veliko slavlje umjetnosti DJ-inga, a svim dragim ženama bit će besplatan ulaz u periodu od 23 do 24h.

U dvije godine postojanja TOP DJ Room je ugostio sedamdesetak domaćih i stranih DJa i producenata i stekao veliku gledanost te tisuće poklonika na društvenim mrežama. Kvalitetom produkcije i odabira gostiju TOP DJ Room postaje vodeća multimedijalna platforma što prepoznaje i struka, zbog čega projekt osvaja nagradu Ambasador u kategoriji Podcast/radijska emisija 2018. Godine

Ovaj spektakl će ujedno biti i prvo javno snimanje TOP DJ Rooma kao klupskog AV koncepta, cijeli party bit će moguće uživo pratiti preko TOP DJ Room YouTube i Facebook kanala, a najavljen je i cjelovečernji audio LIVEstream preko poznatog internetskog radija Radio808.

Za glazbeni dio programa pobrinut će se TOP DJ Room headlineri, nadaleko poznati i trenutno najjači domaći house DJ/producentski trojac PEZNT, Yakka i Tom Bug, a dojam će pojačati i poseban gost, velika slovenska tech house zvijezda Mike Vale. Budući da se party održava 8.ožujka na Dan žena, otvaranje glazbenog programa i “zagrijavanje” gentlmenski je prepušteno poznatoj dami DJici novije generacije: Millea.

Ovaj jedinstveni i ekskluzivni audiovizualni klupski spektakl nudi novu dimenziju zabave i konceptualno drugačije, svakako ultimativno iskustvo clubbinga budućnosti. Ulaznice po cijeni od 50 kn možete kupiti u pretprodaji ovdje.

Loading...
Loading...