Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Tri laganice za pozitivno raspoloženje

Glazba za opuštanje

  • Mixmag Adria
  • 16 July 2018
Tri laganice za pozitivno raspoloženje

Bez obzira vraćate li se s plaže i ispirete li sol i pijesak s tijela, ili s produženog neplaćenog posla, pa brišete čelo od znoja i frustracije, treba vam promjena ritma i vrijem koje možete odvojiti samo za sebe. Preporučujemo tri opuštajuća singla za povratak vlastitoj frekvenciji. Možda će vas baš oni uvesti u svježinu noći koja će možda kulminirati nekim dobrim partijem.

1 SwuM. - nothing's gonna hurt u

Ambijentalno i inteligentno s pozadinskim zvukovima koji raspaljuju maštu slušatelja. Saksofon nije nametljiv kao u bezbroj lounge skladbi, već se pojavljuje samo kao element zvučnog zida koji kao da se transformira u transdimenzionalni portal za ulaz u neizvjesnost.

2 Païkan - High school & sugar

Srednja škola i šećer? Što je umjetnike želio reći naslovom je zaista teško objasniti, no u prilično apstraktnom djelu kao što je ova lagana tema, to zapravo nije ni bitno. Važno je da dvominutna tema poput komada pisanog za filmski soundtrack projuri ostavivši trag ugode, smiraja i elegancije.

3 Kupla - Alone in the World

Klavirska tema uz sinkopirane hip-hop ritmove i pozadinske Lo-Fi šumove, na futuristički način stvara atmosferu nekog prošlog vremena i povezuje protok vremena poput vanzemaljaca u Oskarom nagrađenom filmu Arrival (2016), koji je režirao genijalni Denis Villeneuve.

Load the next article...
Loading...
Loading...