Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Tri najveće glazbene teorije zavjere

Teorija je često daleko zanimljivija od stvarnosti, pogotovo kad su zavjere u pitanju

  • Mixmag Adria
  • 21 April 2018
Tri najveće glazbene teorije zavjere

3 Rihanna je Iluminati princeza

Jedan pogled na ženu kao što je Rihanna dovoljan je da muškarcima zadrhte koljena, glas promijeni boju i da naravno sva krv iz mozga otputuje na južnu polutku. Nije ni čudo da ju mnogi smatraju uključenom u svijet crne magije, okultnih rituala i slično. Njenim magičnim moćima sigurno ne bi odolio ni naš Insajder. Međutim, kakve veze Rihanna ima s tajnim društvom koje je u Bavarskoj u Ingolstadtu 1776. utemeljio profesor prava Adam Weishaupt? Kao i sav sadržaj na Internetu i za to postoji teorija s navodnim dokazima. Pogledajte i zaključite sami.

2 Paul McCartney je poginuo i zamijenjen je lažnjakom

Nema te teorije zavjere koja može osporiti da su liverpulski The Beatles, najpopularniji glazbeni sastav svih vremena. No, naravno ni članovi The Beatles nisu pošteđeni teorija zavjere. Od teorije da je za smrt Johna Lennona kriva CIA, do fascinantne teorije u kojoj je pravi Paul McCartney poginuo u automobilskoj nesreći 11.9.1966. naravno, teorija zavjere tvrdi da je McCartney koji je preuzeo mjesto frontmena grupe The Beatles i nastavio uspješnu solo karijeru zapravo čovjek koji samo liči na McCartneyja i igrom slučaja ima čaroban glas koji većina stanovnika planete, pardon ploče sluša i danas.

1 Elvis je živ

Elvis Presley je prema službenim izvorima zauvijek napustio ovaj svijet 16.08.1977. Međutim, toliko ga je ljudi vidjelo nakon njegove smrti, a pogotovo u američkoj državi Tennessee koja je nevezano s temom domovina popularnog viskija Jack Daniel's, da zaista nije teško povjerovati da je kralj rock'n'rolla i dalje živ. naravno da je Elvis živ u našim srcima, na omotima predivnih albuma i filmovima koji su stvorili nenadoknadivo nasljeđe, no teoretičari zavjere ne govore o njegovom duhu i djelu, već o fizičkom Elvisu koji i dan danas s navršenih 83 godine tulumari do ranih jutarnjih sati. Moguće? Želimo mu to od sveg srca!

Load the next article...
Loading...
Loading...