Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Trojac iz Drugslaba isprobava kokain, ketamin i ecstasy kako bi educirali ljude o drogama

Nizozemski kolektiv educira na neuobičajen način

  • Mixmag Adria
  • 26 August 2017
Trojac iz Drugslaba isprobava kokain, ketamin i ecstasy kako bi educirali ljude o drogama

Grupa od troje nizozemaca udružili su se na YouTube projektu poznatom kao Drugslab s jednim ciljem na umu: omogućiti efektivnu edukaciju o drogama.

No, oni pristupaju tome na najčudniji mogući način snimajući se kako sami uzimaju drogu, a zatim epizode stavljaju online i objašnjavaju svaki detalj procesa pojedine droge: kako treba izgledati, kako se konzumira, koji je efekt na tijelo (uključujući otkucaje srca i temperaturu koje prate), koliko je vremena potrebno da efekt droge preuzme, i kako ćete se ponašati nakon uzimanja droge.

Drugslab je spin off stare nizozemske TV emisije naziva 'Spuiten & Slikken' (Pucaj i Gutaj) koja se bavila seks edukacijom. Drugslab daje dubinsko objašnjenje o drogi prije negoju konzumiraju, i uvijek preporučuju testiranje kako bi znali što točno supstanca sadrži, jer nisu sve droge iste. Naglašavaju kako njihov kanal nema namjeru ohrabrivati ljude u uzimanju droga, već im je cilj educirati one koji ih već uzimaju na festivalima, u klubovima i na partyjima.

Supstance koje pokrivaju su rekreacijske droge poput kokaina, ecstasya i MDMA, ketamina i gljiva, do Peyote, DMT i 2C-E i mnoge druge.

Trojac je također rekao da određene droge poput metha, heroina i krokodila neće probati.

Pogledajte 3 epizode ispod.

Load the next article
Loading...
Loading...