Search Show Menu
Home Latest News Menu
Moda

U podgoričkoj riznici vina održan Plantaže Fashion Week Montenegro uz AudioStorma i Mr Joolsa

AudioStorm i Mr Jools na Fashion Week Crna Gora

  • Mixmag Adria
  • 15 November 2017

U jedinstvenoj podgoričkoj riznici vina, u Vinskom podrumu Šipčanik, održana je u ponedjeljak, 13. studenog/novembra završna večer Plantaže Fashion Week Montenegro.

Uz modne revije dizajnerica Sanje Bobar, Verice Rakočević Kuzmančević, pod zemljom je, u jedinstvenom ambijentu vinskog podruma koji je služio, između ostalog, i kao baza za vojna avione, održan i afterparty Fashion Weeka, na kojem su nastupili AudioStorm i Mr Jools.

Na istočnoj strani Podgorice, iz nepreglednog Ćemovskog polja izranja brdo po imenu Šipčanik. Nekada je ovdje bilo utvrđenje koje je crnogorski prestolonasljednik Danilo,1912. preuzeo od Turaka, a kasnije vojni aerodrom. S tvrđave, koja je na samom uzvišenju, pruža se pogled na Skadarsko jezero i grad Podgoricu. Šipčanik je danas simbol novog doba u istoriji kompanije „13.Jul-Plantaže”.

Na zatvaranju Fashion Weeka Montenegro svoju kolekciju su predstavili i brend Giorgio Magnani, Baldinini, Santoni, Antonelli Firenze, Gran Sasso by Tenero fashion predstavio je potom spoj kolekcija namijenjenih urbanoj ženi koja voli kašmir, svilu i kožu.

Verica Rakočević – Kuzmančević premijerno je predstavila kolekciju za proljeće-ljeto 2018. kojom je i zatvoreno ovo izdanje crnogorskog tjedna mode.

"Pokazali smo da je Crna Gora zemlja velikih vina, da je vino brend u koji i mi i Crna Gora treba da vjerujemo, nešto što treba da se njeguje, štiti i nešto sa čim ćemo sigurno u svijetu biti visoko kotirani kada je vinska scena u pitanju.", rekao je direktor prodaje i marketinga ,,Plantaža”, Veselin Đurišić.

Šipčanik, brdo u čijoj se utrobi, u bivšem hangaru vojnih aviona, smjestio vinski podrum Plantaže, poslužio je, uz svoju osnovnu namjenu, i kao poligon za modu, ali i elektronsku glazbu, a dio nastupa AudioStorma i Mr Joolsa pogledajte u galeriji iznad i u videu ispod.

Fotogaleriju Plantaže Fashion Weeka pogledajte ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...