Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

U Stockholmu je održan privatan sprovod za Aviciia

Na njemu su prisustvovali najbliži prijatelji i obitelj

  • Mixmag Adria
  • 13 June 2018
U Stockholmu je održan privatan sprovod za Aviciia

Aviciijev je pogreb održan prošlog tjedna u Stockholmu tijekom privatne ceremonije na kojoj su prisustvovali samo njegovi najbliži prijatelji i obitelj, prema njegovu publicistu.

Prema Guardianu, Ebba Lindqvist izjavila je u utorak kako je Bergling "pokopan [petak] na groblju Skogskyrkogården u Stockholmu. Samo su njegova obitelj i najbliži prijatelji bili prisutni."

Svijet je ostao zapanjen 20. travnja 2018. kada je potvrđeno da je Avicii, pravog ime Tim Bergling, proglašen mrtvim u dobi od 28 godina. Bio je na odmoru s prijateljima u Muscatu, Omanu, i dok uzrok smrti nije službeno bio objavljen, izjava njegove obitelji navijestila je da je umro od očiglednog samoubojstva. Izjava glasi:

"Naš dragi Tim bio je tragač, krhka umjetnička duša u potrazi za odgovorima na egzistencijalna pitanja. Perfekcionist koji je puno postigao i koji je putovao te radio u ritmu koji ga je dovodio do ekstremnog stresa."

"Kada je prestao s turnejama, želio je pronaći balans u životu, biti sretan i moći raditi ono što je najviše volio - baviti se glazbom. Uistinu se borio s mislima o značenju, životu, sreći. Nije mogao više izdržati.Htio je pronaći mir".

U danima nakon Avicijeve smrti, mnogi iz industrije su izrazili svoju žalost zbog njegove smrti, uključujući i njegovu tajnu djevojku koja je rekla da su planirali započeti obitelj. Također je otkriveno kako je planirao objaviti novi album, za koji je rečeno da sadrži "njegovu najbolju glazbu".

Pročitajte Mixmagovo priznanje Aviciiju ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...