Menu
Home Novosti Menu
Radio

U večerašnju emisiju Contrast Radija u goste stiže Winpa

Contrast Radio i Mixmag Adria suradnja se nastavlja i ovog petka, 31. svibnja

  • Mixmag Adria I Foto: Yesh Promo
  • 31 May 2019
U večerašnju emisiju Contrast Radija u goste stiže Winpa

Contrast Radio i Mixmag Adria suradnja se nastavlja i ovog petka, 31. svibnja - u emisiji biramo našu tjednu preporuku, u rubrici "Pick of the Week".

Uz to, u večerašnju emisiju Yeshu u goste stiže Winpa, menadžer Insectik Recordsa i psytrance DJ. Na klupskoj sceni sudjeluje i kao organizator Hybrid partyja te ton majstor i stage manager na brojnim festivalima (Tides Of Youth festival, Outlook Festival, Dimensions Festival, Seasplash Festival, MoDem Festival i dr.), kao i u zagrebačkom klubu Attack!. U zadnje vrijeme razvija afinitet za mračni, hipnotički techno pa će najaviti i večerašnju premijeru nove večeri koju pokreće u Attacku pod nazivom Entrøpy. Winpa naravno u goste donosi i 63. u nizu ekskluzivnih Contrast Radio mixeva pod kraticom CREM.

Kao i uvijek naći će se tu nekoliko još neizdanih nadolazećih izdanja (Henning Baer, Patrick Conway, Etherwood...), ali i najave za Hospitality On The Beach festival u Tisnom, sutrašnji We Love Sound na Jarunu te posljednji ovosezonski Tanzen x Kontrapunkt tulum idućeg vikenda u Aquariusu.

Contrast Radio emisija je posvećena klupskoj glazbi u širem smislu koja se već 3. sezonu emitira svakog petka u terminu od 21-00h na Radiju 101. Uređuje je i vodi DJ Yesh koji iza sebe ima već preko 15 godina iskustva u ulozi DJ-a ali i organizatora klupskih evenata te 8 godina radijskog iskustva.

Prošlotjednu emisiju uz rubriku Mixmag Adria Pick of the Week za Contrast Radio možete poslušati u nastavku:

Prošlotjedni CREM by Paolo Barbato je na ovom linku, a starije snimke CREM mixeva te prošlih emisija naravno na Yeshevom SoundCloudu.

Load the next article
Loading...
Loading...