Search Show Menu
Home Latest News Menu
Moda

Fotogalerija: ​U Zagrebu proslavljen Air Max Day

BUZZ organizirao party za građane povodom proslave 30. rođendana kultne Nike tenisice

  • Mixmag Adria
  • 27 March 2017

Proteklog se vikenda, 26. ožujka u cijelom svijetu slavio Air Max Day, 30. rođendan kultne Nike tenisice, rođene davne 1987., a proslavi su se priključili i brojni Zagrepčani te poznate osobe koje su se okupile na cjelodnevnom partyju kako bi se upoznali s najnovijim modelima Air Max tenisica koncept trgovine BUZZ.

Nedjeljni party Air Max Day održan je u popularnom zagrebačkom okupljalištu, hostelu Swanky Mint, gdje su posjetitelji mogli dobiti uvid u nove modele, ali i napraviti makeover svojih starih Air Max-ica, kao što je zamjena vezica i čišćenje, te se prisjetiti svih retro modela iz osamdesetih i devedesetih.

Za dobru atmosferu pobrinuli su se Ivan Vukušić, veliki ljubitelj urbanog stila odijevanja i sneaker kulture, Mirela Priselac Remi u ulozi DJ-ice i Ivan Šarić koji nije skrivao oduševljenje najnovijom kolekcijom Air Max tenisica.

Tijekom dana su party posjetili mnogobrojni zainteresirani građani, a među njima i glumica Marija Borić, TV lice Tea Blažević, pjevačica Jana Fabijanić, glazbenik Joe Pandur te mnogi drugi.

Više informacija na www.buzzsneakers.com

Load the next article...
Loading...
Loading...