Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Učenje DJ-anja od sada se gleda kao sekundarno obrazovanje

S novim zakonom koji DJ pullt prepoznaje kao instrument

  • Mixmag Adria
  • 10 May 2018
Učenje DJ-anja od sada se gleda kao sekundarno obrazovanje

Učenje DJ-anja sada se smatra dijelom srednjoškolskog obrazovanja i računa se kao General Certificate of Secondary Education (GCSE) u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Prema BBC-u, nova kvalifikacija je sada moguća zbog gramofona, CDJ-a i ostale DJ opreme koji su sada prepoznati kao formalni instrumenti od strane ispitnih odbora.

U svjetlu toga, dva profesionalna DJ-a, Austen i Scott Smart razvili su DJ program koji nadahnjuje studente da se bave glazbom.

Austen i Scott otkrivaju da glazba pomaže studentima da postanu više zainteresirani za cjelokupni proces učenja školovanja: "Vidimo i mnogo učenika koji nisu samo možda odvojeni od glazbenog odjela, već su se potencijalno odvojili od ostatka. Vjerujem da se možemo povezati s njima, uz glazbu koju dobivaju. "

Ovo obrazovno poslovanje, koje se zove FutureDJs, trenutno šalje profesionalne DJ-eve da uće djecu diljem Velike Britanije. Njihova misija je "jednostavno privući više mladih ljudi u glazbu, a zauzvrat i više studenata koji pohađaju GCSE i A-Level Music".

Pogledajte videozapis u nastavku da biste vidjeli kako ova nastava utječe na mlade.

Load the next article...
Loading...
Loading...