Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Udruga Seasplash poziva sve zainteresirane da se uključe u volonterski tim Seasplash festivala

Prijavite se!

  • Roberta Novosel | Seasplash
  • 28 June 2019
Udruga Seasplash poziva sve zainteresirane da se uključe u volonterski tim Seasplash festivala

Ovogodišnje izdanje Seasplash festivala seli u novi dom u srcu Dalmacije, točnije na rtu i plaži Martinska koja se nalazi nedaleko od Šibenika. Osim nove lokacije, festival će po prvi put imati koncert otvorenja na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku gdje će nastupatiNew York Ska-Jazz Ensemble, Brain Holidays i Bass Culture Sound System. Atmosferu će na Martinskoj zagrijati Dub Pistolsi, Lee Scratch Perry, Vibronics, Edo Maajka, Scientist te mnoga druga imena soundsystem kulture.

Iz organizacije pozivaju sve zainteresirane da sudjeluju u novoj avanturi ovog opuštenog festivala i to tako da se prijave za volontiranje. Time si, osim stjecanja novog iskustva osiguravaju i festivalsku ulaznicu, besplatno mjesto za kampiranje (vlastita oprema je nužna) te ovisno o angažmanu, obrok i bonove za biće. Prijaviti se mogu sve punoljetne osobe, neovisno o zemlji porijekla koje imaju mogućnost volontiranja u predfestivalskoj fazi od 15. do 17. srpnja te za vrijeme održavanja festivala od 18. do 22. srpnja.

Volontiranje obuhvaća različite aktivnosti poput asistencije u kuhinji, ispomoći u infrastrukturnim poslovima, održavanju komunikacije i reda unutar festivalskog prostora te usmjeravanje i informiranje posjetitelja o programu i popratnim sadržajima festivala.

Prijaviti se može najkasnije do 30 lipnja putem prijavnice.

Selekcija volontera počinje završetkom prijava, a kandidati koji su uspješno ispunili uvjete bit će obaviješteni 3.srpnja, a organizatori poručuju da se za sva dodatna pitanja može pisati na [email protected] .

Loading...
Loading...