Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Udvostručen broj ilegalnih partyja u Londonu

Rave

  • Mixmag Adria
  • 10 March 2018
Udvostručen broj ilegalnih partyja u Londonu

Broj održanih ilegalnih partyja u Londonu, udvostručio se od 2016.

Kako otkriva The Sunday Telegraph, policija je zabilježila 133 nelicencirana partyja u 2017, što je porast za 70 od godine prije.

Policija je izvela akciju u januaru prošle godine, kada se 1,500 ljudi pojavilo na raveu u napuštenom prostoru Morrisons supermarketa u zapadnom Londonu. Potom su u maju zauzeli osnovnu školu na 12 sati.

Raveri i policija sukobili su se u lipnju i u sjevernom Londonu, Stamford Hill, gdje je jedna osoba izbodena nožem.

Jedan od razloga ovom porastu su troškovi u licenciranim prostorima, koji su porasli, a policija tvrdi kako su svjesniji rasta ilegalnih zabava nego ikad prije.

"Koristeći taktike prikrivanja, pokušali smo shvatiti tko su organizatori i gdje žive.", rekao je John Oldham, glavni detektiv Metropolitan policije.

Oldham je dodao kako koriste često usluge i tajnih službi.

"Ako se suočavamo s nečim kao što je dilanje droge, moramo poslati nekog tko će kupiti drogu ili se pretvarati da je korisnik."

No, porast ilegalnih partyja nije samo slučaj u Londonu. Jedan se održao i u Walesu na Staru godinu, a partijaneri su se čak sutradan vratili počistiti za sobom, dok se u bivšem skladištu u Bristolu održao party koji je trajao 16 sati.

Tri su osobe optužene za organizaciju ravea u Kentu, što je uzrokovalo 30,000 funti štete.

Fotogaleriju s kultnih ilegalnih partyja pogledajte ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...