Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Umek dolazi rasplesati Rovinj sljedećeg vikenda

Techno događaji u Steelu idu dalje!

  • Mixmag Adria / Naslovna fotografija: Luka Kase
  • 5 August 2020
Umek dolazi rasplesati Rovinj sljedećeg vikenda

U Istri, a pogotovo u Rovinju i široj okolici, techno trenutno živi u vrhunski uređenom i opremljenom klubu Steel.

To je klub koji je već pridobio i međunarodni ugled kao jedan od rijetkih klubova koji pretežno radi techno događaje.

Steel kao prostor diše techno vibrom što dokazuju rasprodani događaji, i nakon niza nastupa techno imena ove godine poput Mladena Tomića, Eric Snea, Fernande Martins, Insolate i drugih, sprema se i do sada najveće gostovanje - Umek.

14.8.2020 u rovinjski Steel stiže legendarni techno DJ i producent.

Vjerujemo kako Umeka nije potrebno posebno predstavljati, jer čak i oni koji ne slušaju i ne plešu techno znaju za legendarnog slovenskog DJ-a i producenta zbog dugogodišnje karijere na ovim prostorima ali i internacionalne slave i neizbrojivih nastupa.

Od njegovih početaka u ljubljanskom K4 klubu do broja jedan na Beatportu i statusa jednog od najpoznatijih i cijenjenijih techno DJ-eva na svijetu, Umek je ime koje se ne smije propustiti.

Naravno, lineup će biti upotpunjen kvalitetnim lokalnim i domaćim snagama - provjerenim tandemom večeri Techno Steel - Adoo & Tomo in der Muhlen.

Ova dva DJ-a direktno su kriva za reanimiranu rovinjsku i istarsku techno i hard techno scenu, a Steel im je omogućio pravi dom s vrhunskim osvijetljenjem i razglasom uz koje se kvalitetno može doživjeti bit techna.

Uz to što za pultom rade nered na plesnom podiju, uskoro im izlazi i prvo zajedničko izdanje o kojem ćete više detalja saznati uskoro, a do tada vam jedino preostaje posjetiti Steel 14. kolovoza i uživati u čvrstim beatovima techno glazbe!

Više informacija potražite na službenom Facebook eventu.

Load the next article
Loading...
Loading...