Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Umek napravio Techno Masterclass tečaj za producente

U suradnji s Fader Pro i Toolroom Academy

  • Mixmag Adria
  • 7 August 2016
Umek napravio Techno Masterclass tečaj za producente

Fader Pro i Toolroom Academy predstavili su Techno Masterclass tečaj u kojem je jedan od naših regionalnih DJ-eva – UMEK.

Ovu legendu ne treba posebno predstavljati, a za ovu priliku je ekipu dočekao u svom kućnom studiju kako bi s njima podijelio svoje glazbeno i producentsko znanje. Slovenski techno don tako je napravio ‘korak po korak’ priducentski tutorijal u trajanju od pet sati, pokazavši na koji način radi svoje trake.

DJ i producent koji već više od 20 godina nastupa po svijetu – od mračnih berlinskih klubova do ogromnih EDM pozornica. Uz njegov zahtjevan raspored, ponekad nema drugog izbora nego raditi na glazbi u zraku. I to je upravo ono što radi, pripremajući svoja klupska oružja za labele kao što su Toolroom, Intec, Spinnin’, Great Stuff ili njegov vlastiti, 1605.

Ovaj tečaj ilustrira sve skillove koje Tech House i Techno producenti trebaju kako bi usavršili vlastiti rad te kreirali moćne ideje ravno s laptopa.

UMEK nas vodi kroz njegov stil produkcije dance glazbe od vrha do dna. Od odabira pravih semplova do aranžiranja bubnjeva, perkusija, basa, melodija i drugih stvari te miksanja i masteringa.

Techno Masterclass od UMEK-a možete nabaviti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...