Search Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Umek stiže na Future Sound Of Zagreb s dva seta na dva floora

Pridružuje se 30 DJ-eva koji će nastupiti na tri floora Boogaloo kluba

  • Mixmag Adria
  • 31 October 2018
Umek stiže na Future Sound Of Zagreb s dva seta na dva floora

FUTURE SOUND OF ZAGREB je najveći, najpoznatiji i najdugovječniji zagrebački klupski festival elektronske glazbe. FSOZ je godinama nezaobilazan glazbeni i kulturološki događaj koji je s vremenom stekao legendarni status i od iznimnog je značaja za popularizaciju i razvoj hrvatske urbane klupske DJ scene i kulture.

Svojim holističkim pristupom, FSOZ predstavlja jedinstven glazbeni događaj koji jednom godišnje na jednom mjestu donosi presjek najnovije i najkvalitetnije domaće i strane underground elektronike svih žanrova. Popularnost festivala odavno prelazi hrvatske granice, pa je među tisućama posjetitelja sve veći broj i stranih ljubitelja elektronske glazbe.

Prvi FSOZ održan je 1999. godine pred 4000 posjetitelja. U narednim godinama FSOZ je izgradio i učvrstio status najprestižnijeg hrvatskog klupskog festivala na kojem su nastupali brojni poznati domaći i strani DJi i producenti. Neupitnu kvalitetu i jedinstven koncept ovog festivala, osim publike, prepoznala je i podržala i struka, pa je FSOZ 2016. godine osvojio nagradu Ambasador za najbolji indoor festival elektronske glazbe. Ove godine FSOZ slavi 19. rođendan uz bogatu produkciju i brojna iznenađenja u poznatom zagrebačkom klubu Boogaloo.

Ovaj legendarni spektakl održat će se u subotu, 10/11/2018 s početkom u 22:00. Nastupit će 30 domaćih crème de la crème DJa uz atraktivne LIVE ACTove i posebnog gosta koji ove godine slavi 25 godina karijere. Poznata svjetska i slovenska zvijezda UMEK prvi će put u Hrvatskoj, specijalno za ovogodišnji FSOZ izvesti “DOUBLE SET”; Zeta Reticula će premijerno nastupiti na electro flooru, a potom ćemo na techno flooru imati prilike razbacati se uz dobro poznati žestoki Umekov techno.

Ovogodišnji FUTURE SOUND OF ZAGREB nudi neprekidnih čak 14 sati pažljivo odabrane najaktualnije urbane glazbe. Ljubitelji raznih pravaca u elektronici moći će uživati na 3 tematski odvojena floora na kojima će se izmjenjivati prvaci elektronske glazbe i voditi nas kroz ovogodišnju, produkcijski najjaču FSOZ priču kroz techno, electro, house, bass, deep, tech, progressive, psy, trance…


Ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventima.

Load the next article
Loading...
Loading...