Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Umjetničko djelo koje se sastoji od četiri tisuće ecstasy tableta može biti vaše

Umjetnik Chemical X je donirao svoje djelo organizaciji The Loop

  • Mixmag Adria
  • 9 June 2018
Umjetničko djelo koje se sastoji od četiri tisuće ecstasy tableta može biti vaše

Umjetnik Chemical X je donirao umjetničko djelo repliciranih četiri tisuće ecstasy tableta The Loop, neprofitnoj organizaciji koja se bavi sigurnošću droga. The Loop nudi ovo djelo kao prvu nagradu na natjecanju kojim bi trebali skupiti potrebna sredtva za njihovu #timetotest kampanju.

Djelo je nazvano 'Rush'' i procijenjeno na 50 tisuća funti, a veliko je 1,2 metra. Svaka pilula ima ugraviran yin yang simbol, popularni otisak Ljeta Ljubavi.

Nakon pokretanja u centrima gradova UK u maju 2018., The Loop prikuplja sredstva za postavljanje pop-up laboratorija diljem Ujedinjenog Kraljevstva kako bi omogućili besplatno testiranje sigurnosti droga klabera, festivalskih posjetitelja, i svima koji bi mogli imati sumnjive supstance.

Podržavatelji mogu sudjelovati u natjecanju sms-om u kojem je glavna nagrada spomenuto djelo, gdje će nasumično odabranom pobjedniku djelo biti dostavljeno i postavljeno u njihovom domu potpuno besplatno. Fatboy Slim je donirao backstage passeve za njegov Elrow Town nastup u Olympic Parku 19. augusta.

Norman Cook je rekao: "Vidio sam The Loop u akciji na svojem posljednjem mančesterskom nastupu i u potpunosti podržavam ono što pokušavaju napraviti. Rado ću učiniti sve što mogu kako bih pomogao i ohrabrio bih sve da doniraju i pomognu ovoj inicijativi."

Chemical X, tajnoviti umjetnik koji je dizajnirao Ministry Of Sound logo također je dao izjavu: "Podržavam promociju "informiranog izbora" radije nego fantaziju nametnute apstinencije - 95 posto redovitih korisnika ilegalnih supstanci nemaju nikakvih problema osim neznanja onog što zaista konzumiraju. Zato podržavam The Loop i to što rade kako bi noćnu ekonomiju učinili sigurnijim okolišem za mlade ljude."

Više ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...