Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Upoznajte pobjednike Flyaway Festival natjecanja i spremite se za vrhunski tulum!

Dvorac Erdody svoja vrata otvara u 17 sati

  • Mixmag Adria
  • 16 June 2018
Upoznajte pobjednike Flyaway Festival natjecanja i spremite se za vrhunski tulum!

Nedavno smo objavili mix competition u suradnji s Flyaway Festivalom, koji će se danas od 17 sati održati u dovrcu Erdody u Kerestincu.

Među velikim brojem prijavljenih mixeva, izabrano je dvoje dobitnika koji će imati čast otvoriti premijerno izdanje Flyaway Festivala, 16. lipnja, od 17 sati. Dobitnici su Katarina G. & Leclerc te DJ Yvann, pa im ovom prilikom čestitamo.

Katarina G. & Leclerc

Katarina G., punim imenom Katarina Grbin, rođena je u Dubrovniku, a odrasla na Korčuli. Njezin prvi kontakt sa elektroničkom glazbom bio je 2005., kada je počela slušati house i pohoditi partije diljem Hrvatske. Nakon nekoliko privatnih svirki na Korčuli, njezin prvi javni nastup bio je početkom 2018. na Maloj sceni HD u Karlovcu. Voli eksperimentirati sa različitim stilovima elektroničke glazbe. Od vocal, deep, acid, tech i progressive housea - koji je njena najveća strast, pa sve do techna. Trenutno nastupa B2B sa partnerom, pod nazivom Katarina G. & Leclerc.

Za Marka Radovanovića, pod umjetničkim imenom Leclerc, sve je započelo 2000. kada je počeo slušati elektroničku glazbu. 2012. kupuje svoju prvu opremu, te nakon mjeseci vježbe, prvi nastup ima u šarmantnom Bar Code Caffeu. Nastupao je i u različitim klubovima, u Zagrebu, Varaždinu i Karlovcu. Nakon toga započinje program naziva "Circus" koji je imao rezidenciju u klubu One4One u Zagrebu. Od najvažnijih nastupa, Marko izdvaja nastup u Mastersu sa Zagrebground ekipom, Bodywork u Gjuri 2 sa Grant Dellom, te Disordered program koji je započeo sa Alenom Oversoundom, Katie Heart i Alenom Simple. Njegov stil varira od deep, tech i progressive housea do techna. Trenutno nastupa B2B sa partnericom, pod nazivom Katarina G. & Leclerc.

DJ Yvann

DJ Yvann - pozitivan, kreativan i energičan - tri su riječi koje ga najbolje opisuju.

Yvann dolazi iz Duge Rese i na glazbenoj sceni je od 2007. Sama priča krenula je u Karlovcu gdje je nastupao po brojnim klubovima poput Buddha Bar, Papas Bar, Edison i Hrvatski Dom. Uz redovite nastupe, u 2011. dolazi u doticaj sa lokalnom radijskom postajom gdje postaje glazbeni urednik radio emisije 'House Warm Up' u sklopu koje je jednom tjedno predstavljao novitete na klubskoj glazbenoj sceni. 2013. započinje s organizacijom programa 'Moving & Grooving', a u prosincu iste godine kao pobjednik Astralis DJ natjecanja po prvi puta nastupa na legendarnom Astralisu u Kino Klubu Jadran Film u Zagrebu. Od tada pa do danas uz redovite ljetne nastupe u sklopu 'Moving & Grooving' after beach partyja, bilježi i gostovanja u klubovima: Gjuro 2, Depo Club, Mala Scena HD i SoundFactory. U slobodno vrijeme fokus pridodaje glazbenoj produkciji gdje su uskoro u planu i prva izdanja te pohađanju raznih seminara i radionica vezanih uz elektronsku glazbenu scenu. Bazirajući se prema samim počecima house glazbe stilski se orijentirao na moderni house i tech house zvuk gdje traži skrivenu energiju kojom publiku vodi na divno putovanje. Spontanošću i širenjem pozitivne energije utvrdio je svoje mjesto na klupskoj sceni i definitivno ga vrijedi poslušati.

Na vama samo preostaje da danas od 17 dođete na Flyaway Festival, a za dobru glazbu do nedjelje u 12 popodne pobrinut će se moćan line up kojeg možete provjeriti u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...