Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Uskoro kreće drugo i dugo očekivano izdanje Seawavesa!

Savršen recept za početak ljeta

  • Mixmag Adria
  • 13 June 2018
Uskoro kreće drugo i dugo očekivano izdanje Seawavesa!

Seawawes je novi program nastao u Deep’n’Delicious kuhinji. Svojim premijernim prošlogodišnjim izdanjem pokazao je kako to nije neka standardna boat party priča, nego sinergija dobre ekipe, kvalitetne glazbe i visokokvalitetnog sounda.

Ove godine na repertoaru je još jedna morska priča, riječ je o 23.lipnju 2018. kada će početi još jedna morska avantura Deep'n'Delicious ekipe. Ovoga puta su na repertoaru druga imena, no ekipa je ostala vjerna svojem zvuku. Uz standarni dvojac ovog crewa, Bronskog i Heryu u ovu specifičnu morsku priču uključili su LuckIsOn ekipu iz Slovenije. Na čelu te ekipe su Valentino Kanzyani i Ian F, a podršku će im pružiti mlađe snage LuckIsOna točnije Mayell, Tzena i Tim Kern. Priča kreče točno u 12, a ukrcaji će se vršiti u Crikvenici, Povilama i Jadranovu.

Za sve one koji ne stignu na ukrcaj u 12 postojat će naknadno ukrcavanje u 16h u Dramlju.

Ekipa Seawawea je naglasak stavila na molbu za sve koji se misle naknadno ukrcavati, a to je molba u kojoj mole da se javite u inbox pagea kako bi vam rezervirali kartu, jer postoji mogućnost nestanka slobodnih mjesta. Reagirajte na vrijeme, budite odgovorni i osigurajte si mjesto na danceflooru.

Na samom brodu neće postojati mogućnost za kupovanjem hrane, tako da je dozvoljeno unijeti hranu, a što se tiće pića, na brodu će biti organiziran šank. Također je dozvoljeno unositi vodu, dok će svo ostalo unošenje tekućine biti zabranjeno.

Biti će organizirano i kupanje tako da nemojte zaboraviti ponijeti kupaće kostime. Osim kupanja u planu je i after, jer što je party bez kvalitetnog aftera. Isti će biti na repertoaru iza 23 sata kad party na brodu završava, a "upgrejdana" lokacija odvit će se u Povilama u neposrednoj blizini mjesta ukrcaja.

ULAZNICE

Do 22. lipnja još uvijek su dostupne ulaznice po cijeni od 200 kuna. Na dan održavanja partyja / isplovljavanja cijena će biti 250 kn.

Broj ljudi je strogo limitiran kapacitetom broda. Ulaz na after je uračunat u cijenu te samim time besplatan za svakoga tko kupi kartu za brod.

INFO O POZIVNICAMA I PARTICIPACIJI

Zagreb:

+385923719717

Rijeka:

+385911212984

+385916336337

Za sve informacije oko samog eventa javite se porukom u inbox na page ili na mail [email protected]

Load the next article...
Loading...
Loading...