Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Uspjesi regionalnih producenata: Andrew Meller, AudioStorm, PEZNT, Reblok, Mike Vale...

Nova potpisivanja, kompilacije, chart pozicije...

  • Mixmag Adria
  • 9 February 2018
Uspjesi regionalnih producenata: Andrew Meller, AudioStorm, PEZNT, Reblok, Mike Vale...

Regionalni producenti u novoj epizodi s njihovim uspjesima i postignućima.

Ovog put predstavljamo četiri imena koji su svojim novim postignućima ponovno dokazali kvalitetu regije. Sve navedene DJ-eve možete pronaći i u našim regionalnim izdanjima koja objavljujemo tri puta mjesečno.

Bilo da se radi o uvršavanju trake u miks kompilacije velikih imena, chartovima ili potpisivanjima za velike etikete, evo što ima novo kod naših producenata.

Andrew Meller

Andrew Meller bio je poprilično "tih" posljednjih mjeseci...tek tu i tamo se našlo neko izdanje ili remix nakon njegovog velikog uspjeha s remiksom Underworldovog 'Born Slippya' 2016. No sada znamo i zašto. Najbolje je čuvao za pravi trenutak.

Svoje novo izdanje 'Insomnia' (da, ta Insomina, ali ovog puta onakva kako ju je Meller zamislio) izbacio je za Glasgow Underground. Traka je već počela osvajat podije diljem svijeta, a trenutno se nalazi na 5. mjestu glavnog Beatport charta, a na 3. mjestu tech-house charta, što je uspjeh s kakvim se rijetko tko drugi iz regije može pohvaliti. Vjerujemo kako će se ova traka svirati još dugo, pogotovo na ljeto.

AudioStorm

Iza imena AudioStorm, koje se često pojavljuje u našim regionalnim izdanjima, stoji Ognjen Vuković, DJ i producent koji svojom odličnom produkcijom redovito iznenađuje i prima podršku velikih imena. Upravo smo premijerno objavili njegovo novo izdanje za Lowbit, a nedavno je izašla i miks kompilacija na legendarnom Bonzai Progressiveu koju je složio Gal Barone.

Kompilacija uključuje i Ognjenovu traku 'The Passenger' koju možete poslušati u nastavku, a dostigla je i 6. mjesto najprodavanijeg izdanja na Beatportu.

Mike Vale

Mike Vale je već dugo etablirano ime na internacionalnoj house / tech house sceni, a izdavao je za Toolroom, Incorrect Music, Stealth Music, Great Stuff i mnogim drugim etiketama, a njegovi nastupi došli su i do Sjeverne Amerike.

Svoje novo izdanje 'Changin'' izdao je za Glasgow Underground, etiketu na kojoj inače izdaje, a onda se trenutno nalazi na 10 mjestu Traxsourceove tech house ljestvice.

PEZNT

PEZNT je protekle godine izdao na brojnim etiketama poput Nervousa, Defecteda, Safe Musica, King Streeta, Glasgow Undergrounda i drugim, kao i na matičnoj Blacksoul Music etiketi. Mnoga izdanja su postigla zapažene uspjehe, zbog čega su se našli i na 28. mjestu Traxsourcevih house artista 2017. godine, a i Mixmag Adria ih je uvrstio među top 10 najboljih regionalnih producenata.

Novi uspjeh bilježe potpisivanjem za legendarnu njujoršku etiketu Strictly Rhythm s EP-em 'Pelin' koji sadrži dvije trake; 'Pelin' i 'Kume' (koju smo premijerno predstavili, a možete ju poslušati u nastavku) i instrumental verziju trake 'Pelin'. Sve tri trake vrlo brzo su dospjele u top 10 house charta Traxsourcea, s Pelinom u top 10 na trenutnom 7. mjestu.

Reblok

Reblok je uspješni tech house producent iz Srbije, čija smo brojna izdanja pokrivali u našoj rubrici Nova Regionalna Izdanja od kada smo prvi put čuli za njega.

Nakon izdanja za Flashmob, Toolroom, Plastic City, Stereo Productions, ViVa Limited i regionalne etikete poput SoBeat i Sit Down Recordings, Reblok se sada može pohvaliti i potpisivanjem za Söla Records, etikete koja je u vlasništvu moćnog tech house dvojca Solardo. Kako će njegov EP s četiri trake zvučati, tek ćemo saznati.

Load the next article...
Loading...
Loading...