Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Video premijera: House na hrvatskom jeziku uz psihodelični spot

Vedritunes - Love Tool Direct (Evo Stizhem)

  • Mixmag Adria
  • 7 June 2021
Video premijera: House na hrvatskom jeziku uz psihodelični spot

Vedritunes ima novo staro izdanje za Dobar House! I ono najzanimljivije, na hrvatskom je.

Kao što i u samom opisu izdanja piše, neki talenti se jednostavno ne guraju pod reflektor.

Jedan takav umjetnik je Vedran Crnčević, ili Vedritunes, osnivač Delta Swamp Music etikete. Njegova glavna motivacija je kreativna sloboda, što pokazuje i njegov stil produkcije koji se ne bazira ni na jednom podžanru elektroničke glazbe, već obuhvaća sve njegove grane, često i one eksperimentalne. Sam producira i sklada, ponekad i zapjeva u svojem minimalnom stilu, a stvara i pod imenom Bonus Trax zajedno sa Juricom Kalebom.

Ipak, jedna njegova stvar je uspjela isplivati među veće mase u obliku pjesme 'Love Tool Direct' koja je prvotno izdana za Delta Swamp Music 2018. godine, a primjetili, podržali i puštali su je Pablo Fierro i &ME.

2021. pjesma dobiva svoje re-izdanje, dvije nove verzije i spot.

Na novom izdanju remix potpisuje osnivač Dobrog Housea, Tom Bug, Vedran dostavlja i 'twenty twenty remix' simboličnog naziva godine kad je stvoren, a tu je nešto kraća radio edit verzija originala koju ovog puta prati i spot koji potpisuje Elena Mikac.

Vedran nam je na upit kako je nastala ova stvar rekao:

"Dakle, nikada nemam nekakav template kad idem raditi glazbu, nego uvijek sve ide from scratch. Bilo je to u ljeto 2018. uoči godišnjeg odmora, kada nemam ni običaj raditi glazbu, pa sam htio nešto započeti prije odlaska na godišnji odmro, kada sam ustvari napravio gotovo cijelu stvar kroz par sati, a vokal snimio po povratku.

Ne mogu precizno definirati sam tekst, može se shvatiti na više načina, ali svakako je jedna pozitivna euforija, u iščekivanju dobrog feelinga, love tool kao transmiter za dobar feeling u odnosu na sve, a putem glazbe.

I sve to direktno, bez usputnih stanica... :)"

Izdanje je dostupno na svim servisima i platformama pronađite na ovom linku, a spot premijerno pogledajte u nastavku!

Load the next article
Loading...
Loading...