Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Video: Najava novog dokumentarca Carl Coxa i Martin Garrixa

'What We Started'

  • Mixmag Adria
  • 19 February 2018
Video: Najava novog dokumentarca Carl Coxa i Martin Garrixa

Dugoiščekivani dokumentarac 'What We Started', u kojem su glavni akteri Carl Cox i Martin Garrix konačno je dobio najavu u obliku trailera.

Neobičan par tu je s razlogom, kako bi usporedili i prikazali kontrast između pionirske priče Carl Coxa i putovanja mlađeg nucomera Garrixa, ističući dva vrlo različita momenta i fenomena u elektronskoj dance glazbi.

Plesna glazba se kompletno transformirala iz underground mreže u masivnu industriju, koja godišnje generira oko $10 milijardi na globalnoj razini, dok se na kozmičkoj razini sve to dogodilo u trenu.

What We Started se fokusira na dubinski uvid u povijest plesne glazbe posljednjih 30 godina te istražuje kako smo točno stigli ovdje gdje se danas nalazimo.

Dokumentarac će biti premijerno prikazan u Miamiju, 22. ožujka/marta, dok je njujorška zakazana za dan nakon te 29. ožujka/marta u Los Angelesu.

Film su režirali Bert Marcus i Cyrus Saidi, a sadrži i intervjue s mnogim pionirima industrije, kao što su Carl Cox, Moby, Pete Tong, Tiesto, ali i Martin Garrix, Ed Sheeran i Usher.

Uz arhivske snimke partyja iz 80-ih i 90-ih, What We Started bi mogao pružiti važnu povijesnu lekciju o plesnoj glazbi, a možda bi mogao ponuditi i neki hint u kojem smjeru će sve ići u budućnosti.

Video najavu pogledajte ispod.

Load the next article
Loading...
Loading...