Search Show Menu
Home Latest News Menu
Foto Report

AdriaVibe: Ljeto je pozdravljeno, klupska jesen dobrodošla!

Prvi jesenski vikend u regiji

  • Mixmag Adria
  • 26 September 2017
AdriaVibe: Ljeto je pozdravljeno, klupska jesen dobrodošla!

Prvi jesenski vikend koji je iza nas bio je popraćen raznim događanjima, od otvorenja klupske sezone, zatvaranja ljetne sezone, ali i hvale vrijednog humanitarnog događaja.

Underground Tisno je tako zatvorio sezonu u Vortexu, SOLVD je otvorio novu sezonu u ljubljanskom K4 s Julien Sandreom, a u Tivatu, u Crnoj Gori sezonu partijanja na plaži zatvorio je Jimmy Van M, uz pomoć AudioStorma, Ravena i P.S.-a. Fort Punta Christo se od ljeta oprostio s velikim partyjem na dva floora

Pogledajte ispod.

Underground Tisno Closing

Underground Tisno je svoju ljetnu sezonu upravo završio velikim closing partyjem s brojnim regionalnim imenima. Na zadnjem partyju su tako nastupili Alen Milivojević, Jock, Jolly Joke, Edy C., Okac, Toni Kostijal, Samwax, Domagoj Penđer, Santiago Batacosta, Amigoo, Mandich Brothers i Chuby.

Cijelu galeriju možete pronaći ovdje.
Foto: Underground Tisno Facebook page

SOLVD x EWax w/ Julien Sandre

SOLVD je house brend iz Ljubljane koji je prošle sezone osvojio publiku svojim odličnim programom. 23. septembra su otvorili novu sezonu i povezavši se s EWax, ugostili su Francuza Julien Sandrea.

Cijelu galeriju možete pronaći ovdje.
Foto: Give Gif a Chance

Zajedno Za Matiju

Prijatelji Matije Raosa, koji je obolio od zloćudnog tumora, pokrenuli su kampanju na Generosity platformi i dvije humanitarne večeri u zagrebačkoj Podmornici.

Burek i Footwork kolektiv su imali svoj party 22. rujna s Labudom, Mislavom, Sladoledom i Pytzekom, a 23. rujna održan je Cosmic Vibes s phillipe, Funk Guru, Danny Bwoy, Oberön te Pudlika i Inka.

U dva dana skupljeno je 349 #zajednozaMatiju plesača na jednom mjestu i prikupljeno je 17.450 HRK. Bravo!

Cijelu galeriju možete pronaći ovdje.
Foto: Niko Goga

Fresh Pineaple, Tivat

Na Ponti u Tivatu, na plaži, i u Crnoj Gori je ljeto ispraćeno sa stilom, u organizaciji Fresh Pineapple, nastupio je sam vrh crnogorske underground scene - AudioStorm, Raven TK i P.S. koji su svojim setovima izgradili perfektnu večer, zajedno s headlinerom, Jimmy Van M, Belgijancem s bazom u Argentini, koji se odlično uklopio s crnogorskim triom. Ljeto je pozdravljeno, a sad se selimo lagano u mračnije settinge.

Foto: Lucija Brailo

FPC Closing: Slurp! & Showcase floors

Na tvrđavi su partijanera dočekala dva floora - Slurp! Vol.4, na kojem su nastupili Marina Karamarko, Life4Funk, Bebetto, XXL, Rich, Paul White i Sekwent, a na Showcase pozornici mogli ste pogledati Brada Selecta, Bass Experience, Munchies Soundsystem te Egoless.

Cijelu galeriju možete pronaći ovdje.
Foto: Danijel Kiršić

Load the next article...
Loading...
Loading...