Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

WhatsApp ima novu uslugu koja će mnoge oduševiti

Velika promjena u načinu dopisivanja

  • Mixmag Adria
  • 19 December 2016
WhatsApp ima novu uslugu koja će mnoge oduševiti

U posljednjih godinu dana WhatsApp je uveo nekoliko novosti, kao što su video pozivi, enkriptirane poruke i uređivanje fontova. No, sada dolazi jedna promjena koja će uvelike promijeniti način korištenja aplikacije.

Najpopularnija aplikacija za dopisivanje trenutno provodi testiranja za funkciju koja će mnoge razveseliti. Radi se o brisanju poslanih poruka.

Uskoro ćete moći brisati poruke koje ste poslali drugoj osobi (čak i one koje su već dostavljene), a da se sprema ova novost otkrio je WABetaInfo koji je uspio vidjeti ovu uslugu koja se sada nalazi u beta fazi.

Brisanje poruka bilo je moguće i do sada, ali samo iz vašeg prozora za dopisivanje, dok je kod primatelja poruka ostajala neobrisana. Ovom uslugom omogućit će se i brisanje fotografija te poslanog video sadržaja.

Nova usluga omogućit će vam da klikom na poruku koju želite izbrisati i pritiskom na dugme ''revoke'' uklonite željenu poruku na vašem uređaju i uređaju primatelja. Nakon toga, umjesto poruke ostat će samo tekst ''pošiljatelj je obrisao poruku''.

Ova usluga omogućit će brisanje i fotografija i videa.


Izvor: N1

Load the next article
Loading...
Loading...