Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Winter Music Conference vraća se u 2019. uz dva nova pristupa i lokacije

Osvježen pod okriljem Ultra Worldwidea

  • Mixmag Adria
  • 2 November 2018
Winter Music Conference vraća se u 2019. uz dva nova pristupa i lokacije

Winter Music Conference, koju je kupio Ultra Worldwide u martu ove godine, najavio je svoj plan o relansiranju i povratku u sklopu 2019. godine.

Povratkom na Miami Beach od 25. do 28. ožujka/marta, WMC 2019 će obilježiti prvi potpuno programirani događaj pod mega organizacijom Ultra Worldvidea uz sviježi pristup prema već tipično industrijski fokusiranom događaju. Ove godine, WMC će biti predstavljen u dva posebna dijela: nešto ekskluzivniji, s pozivnicama i primjenom na isključivo "Industry" segment targetiran prema industrijskim profesionalcima i jedan dodatni dostupan-za-javnost "Access" segment, namijenjen znatiželjnim konzumentima glazbe koji teže stjecanju znanja u sklopu poslovnih aspekata na području glazbene industrije.

Dodatno, WMC će također biti preseljen na Faena District i specifično u The Faena, koji će biti WMC-ov novi ekskluzivni partnerski hotel.

Već skoro tri desetljeća, elektronička glazbena industrija bila je etablirana i okupljena jednom godišnje u Miamiu tijekom ožujka/marta, u sklopu Winter Music Conferencea, u svrhu diskutiranja i sastajanja kroz panele, druženja i različitih programa. WMC je izgradio progresivnu kulturu na temelju elektroničke glazbe, dopuštajući Ultra Music Festivalu da zaživi i konačno procvjeta. No u posljednjih nekoliko godina, WMC-ova prisutnost blijedi. Nadolazeće osvježenje u 2019. udahnuti će novi život u dragocjenu konferenciju koja postoji još od 1985. godine.

"Već desetljećima, elektronička glazba tekla je kroz WMC." Russel Falbisch, su-osnivač, direktor i CEO Ultre izjavio je za tisak. "To je bilo mjesto gdje su se odvijali mega dogovori i gdje su se osiguravala lansiranja bezbrojnih legendarnih traka kao i prodornih DJeva. U martu 2019., WMC se vraća uz kompletno obnovljeni program koji industriju ponovno vraća u poslovanje.

Osim WMC-ovog preporoda, 2019. obilježena je kao godina velikih promjena za Miami, s obzirom da je Ultra Music Festival bio prisiljen napustiti svoju tradicionalnu "Bayfront Park" lokaciju.

Load the next article
Loading...
Loading...