Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Wu-Tang Clan dobiva TV serijal

RZA i Method Man će biti izvršni producenti serije

  • Mixmag Adria
  • 13 October 2018
Wu-Tang Clan dobiva TV serijal

Neki dan je RZA iz otkrio da je Hulu naručio izravnu seriju o početku i usponu njegove iskonske hip-hop skupine Wu-Tang Clan.

Pod naslovom Wu-tang Clan: American Saga, serija od deset epizoda treba biti kreirana, napisana i producirana od strane RZA i Alex Tse. Član Wu-Tanga Clana Method Man će također imati funkciju izvršnog producenta, dok će GZA, Ghostface Kilah, Deck Inspectah, Masta Killah i nasljedstvo Ol 'Dirty Bastarda služiti kao savjetnici.

Temeljem istinite priče o formiranju grupe i usponu na ulicama New Yorka tijekom ranih 90-tih, serija će pokušati oslikati kako se devet članova Wu-Tang Clana okupilo kako bi stvorili "najnevjerojatnije od američkih uspjeha. "

"Drago mi je što se udružujemo s Hulu i Imagine kako bi istražili veliku priču Wuniversea", rekao je RZA u intervjuu za Variety. "Wu-Tang, kroz našu glazbu, je uvijek nastojao nadahnuti dok zabavljamo. Ova prilika za nastavak Wu-Sage u seriji od 10 epizoda eksponencijalno će povećati naš inspirativni stil zabave. U besmrtnim riječima ODB, "Wu-Tang je za djecu". "

Osim ove nadolazeće serije, RZA trenutno proizvodi biografski film o pokojnom članu Wu-Tang Clan, Ol 'Dirty Bastardu.

Informacije o prikazu i datumu pilot epizode tek moraju biti otkrivene.

[putem: Variety]

Load the next article
Loading...
Loading...