Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

XX objavili kratak film s "prelijepim portretima naših fanova"

Prvi u seriji

  • Mixmag Adria
  • 30 November 2017
XX objavili kratak film s "prelijepim portretima naših fanova"

XX su podijelili novi, kratki film naslova We See You — Berlin, koji prikazuje "prelijepe portrete" njihovih fanova, kroz seriju intimnih intervjua.

We See You — Berlin je prvi u kolekciji kratkih filmova We See You serije koja "slavi nevjerojatno blisku vezu između XX i njihovih fanova", a svaka će se epizoda fokusirati na različite dijelove svijeta.

Prvu epizodu, koja sadržava i live snimku s hedlajnerskog nastupa XX na berlinskom Lollapalooza festivalu u rujnu, režirala je berlinska redateljica Sylvie Weber. Tu su i intervjui s fanovima koji su došli na festival, a Weber je opisala kako je bilo intervjuirati te individualce:

"U slučaju ‘We See You’, pronaći zbilja prave osobe nije bilo teško. Ranjivost koju XX pokazuju u svojoj glazbu je baza njihove nevjerojatno bliske konekcije sa svojim fanovima. Mislim da smo u ove četiri priče uspjeli prikazati osjećaje milijuna koji vole glazbu Romy, Olivera i Jamieja."

Početkom godine su XX izdali svoj treći album ‘I See You’, koji se svidio i kritici i fanovima, a Romy je dala naslutiti kako bi se u budućnosti mogli poigrati i s technom. Bend je 2017 godinu proveo na svjetskoj turneji, s koje možemo očekivati snimke u sljedećim epizodama We See You serije kratkih filmova.

We See You — Berlin pogledajte ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...