Menu
Home Novosti Menu
Radio

Novo, uzbudljivo izdanje Contrast radio emisije večeras na Radio 101

Pier i Fu gostuju na novom izdanju Contrast Radija

  • Mixmag Adria I Foto: Yesh Promo
  • 14 June 2019
Novo, uzbudljivo izdanje Contrast radio emisije večeras na Radio 101

Novi tjedan, novi petak, nova Contrast Radio emisija! U večerašnjem 107. Contrast Radiju nastavlja se sezona najava ljetnih festivala. Ovog ljeta zadnji put rejvamo na tvrđavi Fort Punta Christo uz Dimensions Festival i Outlook Festival, a Seasplash Festival se već ove godine seli na jug. U ugodnom društvu Maje Gujinović i Ines Rakočević, Yesh će predstaviti ovogodišnje festivale uz mjuzu headlinera festivala.

Tom prigodom te kao najavu Outlook festivala večeras ide i novi u nizu CREM mixeva snimljen od strane naših susjeda iz Slovenije, Roots in Session.

Pier i Fu na sceni su već preko 20 godina i česti su gosti Outlooka, ali i omiljeni zagrebački gosti. Ostavili su dubok trag na slovenskoj reggae i bass sceni, a kako zvuče čut ćete u večerašnjem mixu.

Naravno kod Yesha uvijek ima brdo upada za ugrabiti, pa tako i za nabrojane festivale, a osim njih večeras najavljuje i dijeli upade za događanja OFFTIME Festival Afterparty w DJ W!LD, Egzotika w. Fourmi Rouz i Flyaway Festival 2019.

Kao i svakog petka, tu je i naša rubrika "Mixmag Adria Pick of the Week", uz izdanje Illyus & Barrientos - Red, koje je na MixmagAdria.com ujedno i odabir u redovitoj rubrici Vinil tjedna!

Contrast Radio emisija je posvećena klupskoj glazbi u širem smislu koja se već 3. sezonu emitira svakog petka u terminu od 21-00h na Radiju 101. Uređuje je i vodi DJ Yesh, s više od 15 godina iskustva u ulozi DJ-a i organizatora klupskih evenata te 8 godina radijskog iskustva.

Prošlotjednu emisiju uz naš "Pick of the Week" možete poslušati u nastavku.

Prošlotjedni CREM by Makoto:

Starije snimke CREM mixeva te prošlih emisija poslušajte na Yeshevom soundcloudu.

Load the next article
Loading...
Loading...