Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

YouTube pokrenuo novu aplikaciju za mobilne uređaje u 130 zemalja

YouTube Go

  • Mixmag Adria
  • 5 February 2018
YouTube pokrenuo novu aplikaciju za mobilne uređaje u 130 zemalja

YouTube namjerava napraviti velike poteze s početkom 2018. - pokretanjem svoje nove aplikacije YouTube Go. Streaming gigant uvodi svoj najnoviji proizvod u 130 zemalja nakon uspješnog beta testiranja u Indiji prošle godine i pratećeg probnog razdoblja u 14 dodatnih zemalja. YouTube Go pruža redizajniranu verziju mobilnog sučelja YouTubea koji je dizajnirana za korisnike na područjima sa slabom povezivosti, kao i onima koji se suočavaju s skupim ili ograničenim pristupom mobilnim podacima.

Nova aplikacija pruža korisnicima mogućnost preuzimanja videozapisa koje zatim mogu pogledati van korištenja mreže, što je inače i jedna od mogućnosti usluge YouTube Red koja se plaća 10 dolara mjesečno. Putem usluge YouTube Go korisnici mogu izbjeći trošak dodatnog prometa podataka putem dijeljenja videozapisa lokalno putem izravne veze uređaja na uređaj. YouTube Go također sadrži i brojne updateove s Googlea, uključujući funkcije koje će gledateljima omogućiti streaming i preuzimanje sadržaja veće kvalitete, dijeljenje više videozapisa odjednom s drugim uređajima, kao i korisnički prilagođeni feed predloženog sadržaja.

Aplikaciju za sada mogu koristiti samo Android korisnici. Internacionalni debi aplikacije će preskočiti zemlje s razvijenim digitalnim infrastrukturama poput SAD-a, Kanade, Francuske, Njemačke i Ujedinjenog Kraljevstva, iako bi budući razvoj mogao proširiti dostupnost aplikacije.

Load the next article
Loading...
Loading...