Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Zadnji trzaj jeftinijih ulaznica za spektakl s Boris Brejchom

Još samo danas

  • Mixmag Adria
  • 21 June 2018
Zadnji trzaj jeftinijih ulaznica za spektakl s Boris Brejchom

Decoded Records i Glazbena udruga Echo predstavljaju Borisa Brejchu u Bivšoj Vojarni bribirskih knezova, a 27. srpnja se bliži.

Artist koji je u kratkom vremenu osvojio svijet, ponajviše zbog posebnosti i unikatnosti svog zvuka, koji je sam nazvao 'hightech minimal', svoju je glazbenu edukaciju započeo još kao dijete. Za ono čime se danas bavi, savršeno mu je došlo što je kao klinac naučio svirati bubnjeve i klavir, a njegova glazba prožeta je žanrovima u rasponu od electra, break beata i IDM-a, do techna s ponekim ambijentalnim dijelovima.

Za Brejchu, nije dovoljno samo baviti se postojećom glazbom, već gura granice pokazujući svojoj publici koliko minimal techno može biti uzbudljiv te kako može biti puno više od jednostavne glazbe. Boris Brejcha puno je više od minimal techno artista, on je pionir, iz jednostavnog razloga jer nijedan žanr ne može opisati njegov stil. Zbog toga je odlučio stvoriti vlastiti - hightech minimal.

Još samo DANAS do ponoć ulaznice po cijeni od 100 kuna s mogućnosti kupnje 4+1 gratis, možete kupiti online na Adriaticket ili osobno na najbližem predprodajnom mjestu u vašem gradu. Za osobnu kupnju sve što trebate je ući na ovaj link te kliknuti na svoj grad i pokazat će se vama najbliža mjesta.

Od 26.lipnja cijena će biti 130kn, a na ulazu 160kn!

Vidimo se 27. srpnja na Project Vojarna Open Air w/Boris Brejcha >>>> be there!

Load the next article...
Loading...
Loading...