Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Zasviraj na Flyaway Festivalu u dvorcu iz 16. stoljeća

Flyaway Festival i Mixmag Adria pozivaju te da se prijaviš na Mix Contest povodom premijernog izdanja festivala u Dvorcu Erdody u Kerestincu!

  • Mixmag Adria
  • 14 May 2018
Zasviraj na Flyaway Festivalu u dvorcu iz 16. stoljeća

Po prvi puta, Dvorac Erdody Kerestinec, u subotu 16. lipnja, pretvorit će se u mjesto plesa i pozitivne energije. Sagrađen je u 16. stoljeću, spomenik je kulture 1. kategorije i sastoji se od otvorenog atrija koji je okružen renesansno – baroknim zidinama i kulama unutar kojih će, u sklopu premijernog izdanja Flyaway Festivala, nastupati 20 renomiranih svjetskih i domaćih DJ-a na dva floora.

Među lineupom kojeg čine Pavel Petrov, Siniša Tamamović, Paolo Barbato, Angelo Ferreri te mnogi drugi, možeš se naći i ti, ukoliko se prijaviš na Flyaway Festival & Mixmag Adria Mix Contest.

Sve što trebaš učiniti kako bi tvoja prijava bila pravovaljana je sljedeće:

- Snimiti mix od 60 minuta, žanrovi house, tech house, techno

- Uploadati mix na vlastitom Mixcloud profilu pod nazivom koji uključuje naziv natječaja (Tvoj DJ nickname - Flyaway Festival & Mixmag Adria Mix Contest)

- Poslati link svog mixa kao i vlastite FB stranice na mail: [email protected]

Moraš imati Facebook fan page gdje ćeš objaviti svoj mix i označiti Flyaway festival FB page (@flyawaymusicfestival) i Mixmag FB page (@MixmagAdria)

Prijave zaprimamo od 14. svibnja do 04. lipnja, a dvoje pobjednika, kojeg bira festivalski žiri, objavljujemo 8. lipnja. Pobjednici ostvaruju nastup na Flyaway Festivalu 2018, feature na portalu Mixmag Adria te profesionalne DJ slušalice.

Sve ostale novosti u vezi festival pratite na službenoj web stranici festivala, kao i na službenim Facebook i Instagram profilima festivala.

Sretno!

Load the next article...
Loading...
Loading...