Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Zenta klub iz Splita se okreće cajkama

To mladi studenti žele

  • Mixmag Adria
  • 21 February 2018
Zenta klub iz Splita se okreće cajkama

Nekadašnja kultna O'Hara, danas poznatija kao klub Zenta, svoju sreću će izgleda potražiti u cajkama. Klub je u najmu prostora u vlasništvu vaterpolo kluba POŠK.

Kako prenosi Index.hr, Predsjednika POŠK-a Mladena Mijača neugodno je iznenadio oglas kojim Šestići daju u najam dobro uhodani klub po cijeni od 50 tisuća kuna mjesečno.

"Baš su nas iznenadili. Odvjetnik mi je javio za oglas. Odmah sam reagirao. To je kršenje ugovornih obaveza. Ne mogu dati klub u podnajam. Od toga neće biti ništa. No, što ako prodaju tvrtku? S tvrtkom imamo ugovor", za Index je rekao Mijač.

Komentar za Index dao je i Bruno Šestić: "Ideja je bila da testiramo tržište, vidimo koliko vrijedimo. Tražimo i aktivno partnera u Engleskoj. Podnajam ne možemo dati, to je jasno, ali netko bi mogao kupiti firmu".

Jedna od novina u programu Zente bit će i komercijalni program, tj. cajke. Mijač kaže da je najmoprimac autonoman u kreiranju programa. Bruno Šestić kaže da preko ljeta za tim nema potrebe kada je Split prepun stranih turista, no sada njih nema, a mladi traže - cajke.

"Takav je interes tržišta. Petkom se pusti pokoji narodnjak. Studenti to traže. Polako to uvodimo. Neka tržište odluči", reako je Šestić.


Kad smo kod cajki, pročitajte kako je turbofolk postao gay, a kako biste pobjegli od cajki i saznali neke dobre glazbene vijesti, kliknite ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...