Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Želite "narezati" vlastitu ploču? PDV iz Zagreba rješava vaš problem

Dubplate produkcija

  • Mixmag Adria
  • 8 January 2018
Želite "narezati" vlastitu ploču? PDV iz Zagreba rješava vaš problem

Vinil je opet na tronu. Popularnost i prodaja raste iz godine u godinu, a 2017. još jednom je oboren rekord.

PDV Records iz Zagreba kojem smo dali i special mention u naših top 10 etiketa 2017. godine, od sada vrši uslugu dubplat produkcije, ili "rezanja" ploča s vašom glazbom.

"Da zatvorimo godinu kako priliči i uđemo u 2018. puni elana u pogon puštamo naš stroj za izradu vinilnih ploča. Želiš li izraditi unikatni primjerak svojeg najdražeg albuma koji ne postoji na tvom omiljenom formatu? Glazbenik si i volio bi imati svoju glazbu na ploči? Soundsystem koji želi narezati dubplate? Ili samo tražiš nesvakidašnji poklon za blagdane, rođendane i ostale prigode?"

Nude mogućnost izrade 7'', 10'', 12'' i LP vinilnih ploča, te među raznim opcijama izradu prigodnih covera i labelova. Nakon detaljne i opširne edukacije stroj se nalazi u sigurnim rukama Davora Vrdoljaka, poznatijeg pod pseudonimom DJ Venom. U njegovoj zavidnoj biografiji nakon crtica dvostrukog finalista DMC World DJ Championship, dugogodišnjeg promotera DJ i turntablist kulture u lijepoj našoj i nesebičnog prenošenja znanja na mlađe generacije putem DJ radionica s ponosom dodajemo titulu najmlađeg stručnjaka za vinyl cutting na ovim prostorima.

Za sav info javite se na: [email protected]

Load the next article...
Loading...
Loading...