Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Žena tvrdi da su joj ubacili drogu u piće na elrowu na Ibizi

elrow poriče da je na partiju bio prisutan zaposlenik obučen kao Jack Sparrow

  • Mixmag Adria
  • 6 August 2018
Žena tvrdi da su joj ubacili drogu u piće na elrowu na Ibizi

Žena je putem svojeg Facebook profila podijelila detaljan opis o tome kako je u njezino piće ubačena droga u Amnesiji na elrowu partyju na Ibizi.

Tvrdi kako je čovjek odjeven u Jack Sparrowa, iz filma Pirati s Kariba, za kojega je pretpostavila da je zaposlenik elrowa, ubacio supstancu u njezino piće. Naime, odlučila je ne popiti piće i uspješno, ali i sigurno, napustiti klub.

U svojoj dugačkoj objavi, navodi kako je obavijestila i zaposlenike za šankom te joj je rečeno da ništa ne mogu poduzeti jer se čovjek 'nalazi na poslu'. Međutim, kako god, elrow poriče da je dotični čovjek jedan od njihovih izvođača.

Njezina objava o incidentu, također uključuje da je čovjek odjeven kao Jack Sparrow imao pristup kabinetu izvan kluba, te kako su muškarci u blizini zahoda i bara imali slušalice u ušima. S pretpostavkom da ''dečki komuniciraju jedni s drugima, i tako biraju djevojke.''

Elrow prenosi da ne postoje službeno podneseni prigovori. Party brand tvrdi kako je dotični čovjek 'klijent' te da su u kontaktu s policijom o navedenom incidentu.

Odgovorila je na tweet govoreći: "djevojke, budite oprezne", a jedan korisnik Twittera tvrdi kako je čovjek odjeven kao Jack Sparrow bio uočen i u Privilegeu.

Ukoliko netko ima ikakve informacije o navedenoj temi ili ste se suočili sa sličnom situacijom, pošaljite email na: [email protected]

Pročitajte ostatak Facebook objave ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...