Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Zimsko izdanje Projecta Vojarna u bojama Škotske: Evo tko dolazi na dvodnevni event

Veliki event s velikim lajnapom

  • Mixmag Adria
  • 1 February 2018
Zimsko izdanje Projecta Vojarna u bojama Škotske: Evo tko dolazi na dvodnevni event

Project Vojarna nakon uspješnog izdanja prošlog ljeta, postaje dvodnevni event, koji će se održati u Vojarni Bribirskih knezova, 2. i 3. ožujka/marta.

Tako će u Vojarni, uz Škote, Gary Becka i Graeme Reedieja iz producentskog i DJ dua Silicone Soul, nastupiti i cijeli bataljun regionalnih selektora, koji umjesto vojne ipak spremaju glazbenu akciju, na koju se odgovara dvodnevnim plesom.

Za sada je poznato da dolaze Edy C, Skeptik aka Pero Fullhouse te DJ Jock, a tek ima biti otkriveno još 12 DJ-eva, što možete pratiti u eventu.

Organizatori najavljuju pregršt iznenađenja, kao i nagradnih igara, ali i masivan laser show, pa se uključite u praćenje informacija o Projectu Vojarna.

Earlybird ulaznice su rasprodane, a do 15. veljače možete ulaznice nabaviti preko Adria Ticketa, po cijeni od 80 kn za oba dana te od 15. veljače do 2. ožujka za 100 kn, dok će na dan eventa ulaznica biti 100 kn po danu.

Gary Beck

DJ i producent rođen u Glasgowu, Gary Beck, etablirao se od 2007. u važnu figuru globalne techno scene. Poznat je po svom unikatnom zvuku te uživa podršku velikih imena svjetske glazbene industrije. Tijekom posljednjeg desetljeća izdao je glazbu za respektabilne etikete, kao što su Drumcode, Cocoon i Saved, kao i na vlastitom BEK Audio labelu.

Osim odličnih setova, Beck ima i impresivnu listu ostalih postignuća, poput BBC Essential Mixa i Boiler Room nastupa, kao i niz suradnji s talentima kao što su Green Velvet, Mark Broom i Speedy J.

Svoj prvi, debitantski album, 'Bring A Friend' izdao je preko Soma Records etikete 2012. godine, a nakon nastupa u klubovima kao što su londonski Fabric, Womb u Tokiju te na festivalima poput Awakeningsa, Timewarpa i Outputa, ovaj Škot dolazi u Vojarnu Bribirskih knezova s dozom techna svojstvenoj njegovom zvuku.

Graeme Reedie/Silicone Soul

Još jedan Škot na line-upu Projecta Vojarna, Graeme Reedie, polovica je Silicone Soul projekta, koji su neizostavan dio globalne scene plesne glazbe već 20 godina.

Svoj prepoznatljiv zvuk duguju balansu između organskog i elektroničkog, sintetičnog i autentičnog, a njihov potentni drive, koji vam dozvoljava da otputujete, no i dalje vas drži čvrsto na zemlji i tjera na ples, ono je što Silicone Soul čini odličnim izborom za Vojarnu

Reedie je kao svoj zadatak odavno preuzeo alkemiju duše, pa u svojim setovima otkriva širok raspon žanrova, od bluesa u nekom trenutku, preko disca, prije nego zaslijepi s deep techom.

Silikonci su nastupali diljem svijeta, a svoj su doprinos dali i preko dvaju BBC Radio 1 Essential Mixeva te Boiler Rooma. Kao producenti, izdali su četiri uspješna albuma, hrpu singlica i remikseva, a njihov zvuk se proteže od sjajnog kozmičkog soula na ‘When The Devil Drives’ i sve između do njihovog famoznog krosovera ‘Right On, Right On’, koji su odbili izvesti na Top Of The Pops. Tu je, svakako i njihova osmominutna remiks odiseja ‘Mispent Youth’ od Shatraxa, koja je svijet upoznala s potpisom njihova vlastitog labela

Darkroom Dub. Momci na etiketu propuštaju samo glazbu u koju vjeruju, što je nakon 14 godina postojanja etikete evidentno u njihovom katalogu izdanja, u kojem možete pronaći autentičnu i originalnu underground house glazbu.

Load the next article...
Loading...
Loading...