Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Zrakoplov krenuo na Ibizu, pa se vratio natrag zbog nemogućeg putnika

...koji je dobio doživotnu zabranu zbog svog ponašanja

  • Lucija Brailo
  • 12 June 2018
Zrakoplov krenuo na Ibizu, pa se vratio natrag zbog nemogućeg putnika

Bučan i neugodan putnik na letu kompanije Jet2 za Ibizu dobio je doživotnu zabranu leta s tvrtkom jer je zbog njega let iz Belfasta preusmjeren u Toulouse u Francuskoj.

Zrakoplovna tvrtka opisala je preusmjeravanje kao "neobičnu odluku", ali je u petak poslijepodne poduzela akcije zbog njega i njegove problematične pijane skupine.

Glasnogovornik Jet2 je rekao: "Na žalost, njegovo ponašanje bilo je posebno nepotrebno prema jednoj od naših članova posade, a bio je agresivan i nestašan u blizini drugih obitelji s malom djecom i klijentima.

"U dogovoru s kapetanom morali smo donijeti neuobičajenu odluku o preusmjeravanju zrakoplova, jer je situacija eskalirala i uklonjen je s aviona uz pomoć policije u Toulouseu".

To se dogodilo samo jedan dan nakon što je Ryanair zabranio konzumiranje duty-free alkohola na svojim letovima, a Jet2 se nada sličnim uvođenjem pravila.

Glasnogovornik je dodao: "Jasno je da je konzumacija alkohola pridonijela tom ponašanju i kao dio našeg "OnBoard Together" pristupa nastavit ćemo pozivati na akciju kako bismo bolje kontrolirali prodaju i potrošnju tax free dobara kupljenih u zračnim lukama".

Direktor tvrtke Jet2 Phil Ward izjavio je kako je putnik "već dobio životnu zabranu budućih letova s Jet2.com".

[Via: Belfast Telegraph]

Load the next article...
Loading...
Loading...