Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

U fokusu: Skin Care by Lea

U ovoj rubrici pitamo naše DJ-ice kojim trikom se služe da prekriju tragove neprospavane noći na koži te koja je njihova dnevna beauty rutina

  • Roberta Novosel I Foto: Press Lea
  • 23 September 2020
U fokusu: Skin Care by Lea

“Cherry on top” našeg posljednjeg beauty talka pripast će Lei Davogić, koja na sceni djeluje pod imenom Blair Lea. Lea je DJ-ica čiji se svijet mijenja trenom u kojem stane za DJ pult i zaboravi na sve oko sebe. Kao svoju prvu ljubav navodi klavir a osim glazbe, veliku ulogu u njenom životu ima i modeling koji ju je odveo do šetnji na pistama svjetskih metropola. Zato smo Leu pitali da nam otkrije najprovjerenije trikove za njegu kose, ali i skrivanje podočnjaka nakon neprospavane noći.

m: Od čega se sastoji tvoja dnevna rutina njege lica?

L: Tijekom dana najvažnije mi je da mi je čisto lice. Lice čistim micelarnom vodom, zatim isperem nekim blagim gelom za umivanje i nanesem kremu. U poslednje vreme počela sam da “odvajam” vreme za masažu lica dok nanosim kremu. Odvajam je pod znacima navoda jer to doslovno zahteva pola minute, čisto da podstaknem cirkulaciju.

m: Najdraži proizvod kojemu se uvijek vraćaš?

L: Ovo će možda zvučati previše prosto, ali proizvodi koje najduže koristim su Galenikin pantenol krem i kokosovo ulje.

m: Proizvod za kosu u koji se kuneš?

L: U mog frizera Dalibora! :) Šalim se... Gisou ulje za kosu. Možda deluje kao skup proizvod, ali meni bočica traje po šest meseci. Jeste proizvod blogerke, ali definitivno nije samo izvikan, njeni roditelji su pčelari pa su spojili lepo i korisno.

m: Beauty savjet koji bih svima dala...

L: Nikada, ali nikada spavati sa šminkom!

m: Bila si cijelu noć na partyju, što radiš da se to sutradan ne vidi na licu?

L: Nažalost, nemam magičan lek. Alkohol, zatvoren prostor, duvanski dim, sve to isušuje kožu. Trudim se da je hidriram koliko mogu i iznutra i spolja. Nije dovoljno samo namazati kremu, morate piti puno vode i jesti koliko toliko zdravo.

Load the next article
Loading...
Loading...