Menu
Home Novosti Menu
Moda

U fokusu: Skin Care by Milea

U ovoj rubrici pitamo naše DJ-ice kojim trikom se služe da prekriju tragove neprospavane noći na koži te koja je njihova dnevna beauty rutina

  • Roberta Novosel I Foto: Press Milea
  • 16 September 2020
U fokusu: Skin Care by Milea

Milea je slovenska DJ-ica s hrvatskom adresom, a osim nominacije na Ambasadoru za 'Newcomera godine', proglašena je i autoricom najboljeg hrvatskog techno podcasta. Osim što nas osvaja sa svojim setovima, ova karizmatična DJ-ica gotovo da nikad ne skida osmijeh s lica. Popričali smo s njom o njenoj beauty rutini, a Milea se kune da je ključ dobre njege u zdravoj prehrani i hidrataciji:
“Ja sam staromodni tip, stvarno jako malo toga stavljam na lice te više pazim na prehranu. Nakon 30-e mi je prehrana postala jako važna, a i stari ljudi kažu da se na tijelu vidi što jedemo. Zaista mi jako malo treba da se spremim, svaki dan prije posla ustajem sat ranije i 45 min doslovno odmaram, pijem kavu, a zadnjih par minuta iskoristim za odijevanje, malo kremice, maskara i ja spremna.”

m: Od čega se sastoji tvoja dnevna rutina njege lica?

M: Prije bi rekla da je to moja životna rutina. Naime, od djetinjstva po naputku svoje majke koristim plavu Nivea kremu tako da mi je ta navika ostala dan danas. Dan započinjem s njom, a navečer još dodam i blagi losion za čišćenje lica.

m: Najdraži proizvod kojemu se uvijek vraćaš?

M: Kolagen shot, kokosovo ulje i melem.

m: Proizvod za kosu u koji se kuneš?

M: Macadamia Natural Oil i MEDAVITA proizvodi.

m: Beauty savjet koji bi svima dala?

M: Voda, zdrava hrana i miran san.

m: Bila si cijelu noć na partyju, što radiš da se to sutradan ne vidi na licu?

M: Hidratacija lica, topla kupka, voda, voće, domaća juhica iii - kao nova. ;)

Load the next article
Loading...
Loading...