Search Show Menu
Home Latest News Menu
Dodaci

Novembar: Šest artista na koje treba obratiti pažnju

Nemojte reći da vam nismo rekli

  • Mixmag Adria
  • 12 November 2017
« Read this article from the beginning

Proc Fiskal

Hyperdub je etiketa s ozbiljnom kontrolom kvalitete, pa smo obratili pozornost na posljednjeg koji je potpisao za njih, Joe Powersa, aka Proc Fiskal. Njegov ‘Highland Mob’ EP vuče inspiraciju iz podžanrova grimea, kao što su sino-grime, eskibeat, koji imaju jednako nostalgije i originalnosti. S drugim projektima i showom na Radaru, njegovo ime jedno je od glavnih na škotskoj grime sceni.

Proc Fiskal je na Radar Radiju od 22 - 24 subotom.

Mahalia

Pjevačica rođena Leicesteru potpisala je prvo izdanje s 13 godina, no odlučila je držati glazbenu karijeru u pozadini dok ne završi školu. Sada, s 19 godina, Mahalia je već radila s Drakeovim producentom Nineteen85 te se pojavila u 'We the Generation' traci od Rudimentala. Izgleda da će iduća faza njezine karijere biti utjecajna kao što je njezin vokal.

Mahalia je na turneji po UK-u i Irskoj u studenom/novembru.

Fyi Chris

FYI Chris nije jedan, nego dva Chrisa, koji su postali fiksacija na londonskoj house sceni. Chris Coupe i Chris Watson počeli su zajedno producirati kada su zajedno otvorili prodavaonicu ploča Rye Wax s prijateljem Tom Unlikely i svojim brendom bezbrižnog housea, koji je izašao na Church i Rhtym Section etiketama. Ove su godine lansirali vlastiti label West Friends.

Potražite glazbu FYI Chris na West Friends.

Load the next article...
Loading...
Loading...