Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Beyoncé ima novi singl, 'My House'

Nova pjesma prati premijeru njezina filma 'Renaissance'

  • Mixmag
  • 4 December 2023
Beyoncé ima novi singl, 'My House'

Beyoncé je objavila novu pjesmu, 'My House'. Spomenuta pjesma pop zvijezde koja je postala zagovarateljica plesne glazbe poklapa se s objavljivanjem njezinog najnovijeg dokumentarca, 'Renaissance: A Film by Beyoncé'. Otkako je hit album 'Renaissance' doveo do toga da prigrli svijet dance glazbe, objavljen je i dokumentarac koji prati njezinu svjetsku turneju.

“Radi se o Beyoncéinoj namjeri, napornom radu, uključenosti u svaki aspekt produkcije, njezinom kreativnom umu i namjeri da stvori svoju ostavštinu i ovlada svojim zanatom”, stoji u sinopsisu filma. “Primljena s nevjerojatnim odobravanjem, Beyoncéina svjetska turneja 'Renaissance' stvorila je utočište slobode i zajedničke radosti za više od 2,7 milijuna obožavatelja.”

Beyoncéin klupski album uključivao je mnoštvo suradnika kao što su Honey Dijon ('Cozy'), Skrillex ('Energy'), Green Velvet ('Cozy'), A.G Cook ('All Up In Your Mind') i Boi-1da ('Heated'). Album joj je donio brojne Grammy nagrade te je postala umjetnica s najviše osvjenih Grammyja ikad - čak 32 nagrade. Beyoncé je tako dobila Grammyja za najbolji plesni/elektronički album, najbolju plesnu/elektroničku snimku za 'Break My Soul', najbolju tradicionalnu R&B izvedbu za 'Plastic Off The Sofa' i najbolju R&B pjesmu za 'Cuff It' '.

Trenutno nije poznato je li 'My House' samostalno izdanje ili će se naći na nadolazećem albumu. Pjesmu poslušajte u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...