Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pogledajte trailer za GTA6

Nova igra izlazi 2025. a čini se da će imati još jedan noćni klub u Vice Cityju

  • Mixmag/ROCKSTAR GAMES
  • 6 December 2023
Pogledajte trailer za GTA6

Rockstar Games predstavljaju prvi službeni trailer za Grand Theft Auto VI, dan prije nego što je planirano da bude objavljen - jer je procurio online. Trailer otkriva detalje šeste igre u GTA serijalu, koja izlazi više od desetljeća nakon svog prethodnika, GTA V iz 2013. Sljedeća igra u seriji očekuje se 2025. godine. Prvi trailer za GTA VI procurio je na internetu od strane fanova prije službenog izlaska, što je natjeralo Rockstar da objavi trailer 15 sati ranije. Dolazi gotovo dvije godine nakon što su iz Rockstara otkrili da se sljedeća igra “dobro razvija”. Iako se još ne spominje izdanje za PC, GTA VI je predviđen za izdanje na Xbox Series X/S i Playstation 5, a pojavit će se zajedno sa svojom online iteracijom otvorenog svijeta GTA Online.

GTA VI smješten je u Vice City - jednu od tri lokacije prikazane u prvoj GTA igrici 1997., a kasnije i GTA Vice Cityju 2002. - “neonskoj” izmišljenoj verziji Miamija, za koju se kaže da je priča o “ljubavi i zločinu” između glavnog lika, Lucije, koja je prva ženska protagonistica u GTA igri otvorenog svijeta, i drugog lika. “Grand Theft Auto 6 nastavlja s našim naporima da pomaknemo granice onoga što je moguće u vrlo impresivnim, pričama vođenim iskustvima otvorenog svijeta”, kaže osnivač Rockstar Gamesa, Sam Houser. “Oduševljeni smo što možemo podijeliti ovu novu viziju s igračima posvuda.”

Prvi trailer prikazuje isječke snimaka društvenih medija u igri, uključujući live streamove koji snimaju brze automobile, plaže, striptiz klubove, aligatore, policijske racije, boat partyje i još jedan noćni klub.

Godine 2018., ažuriranje After Hours za GTA Online uvelo je opciju kupnje vlastitog noćnog kluba, dizajna kako će izgledati i bookiranje najboljih DJ-a , uključujući Solomuna, Tale Of Us, Dixona i The Blessed Madonnu. Godine 2021. Rockstar Games povezao se s CircoLocom s Ibize kako bi stvorio novu diskografsku kuću, CircoLoco Records. Dosadašnja izdanja za etiketu dolaze od Setha Troxlera, Kerri Chandlera, Sama’ Abdulhadija i Skreama.

Trailer za GTA VI je praćen pjesmom Toma Pettyja, 'Love is a Long Road'. Trenutačno je nejasno koja će glazba biti u igri, iako su prijašnje radio postaje u igri vodili Arca i Rosalía, Frank Ocean i Danny Brown, s velikom rotacijom favorita dance glazbe koji se pojavljuju na soundtracku.

U nastavku pogledajte trailer.

Load the next article
Loading...
Loading...