Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Klupski festival Home Again vraća se sa 100-satnim neprekidnim glazbenim maratonom

Berlinski label najavljuje novo izdanje festivala koje će se održati od srijede, 8. svibnja, u 23h do ponedjeljka, 13. svibnja, u 4 ujutro

  • Mixmag Adria/Promo
  • 12 March 2024
Klupski festival Home Again vraća se sa 100-satnim neprekidnim glazbenim maratonom

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg izdanja, ovogodišnji Home Again klupski festival obećava neprekidni petodnevni party sa širokim spektrom imena kao što su Marlon Hoffstadt, Patrick Mason i dj sweet6teen.

Novo izdanje festivala održat će se od srijede, 8. svibnja, u 23h do ponedjeljka, 13. svibnja, u 4 ujutro, na četiri različite pozornice te u prikladnom prostoru za panel i radionicu u RSO Berlin i okolo. Uz ovu autentičnu proslavu elektroničke glazbe, s raznim artistima i showcaseovima Club Heart Brokena, Heisssa i Sachsentrancea, počinje njemačka festivalska sezona. Festival je osmišljen kako bi stvorio sigurno okruženje za sve, uz to pristupačno i dostupno svima.

Nils Thabo Gelfort, osnivač Home Againa kaže: “The Home Again Club Festival je naš pristup prikazivanju različitih nijansi koje danas postoje u elektroničkoj glazbi. Više od svega, to je linija umjetnika koje volimo. Zapravo je sve prilično jednostavno. Raspored je kuriran na način da bi se moglo potencijalno zadržati čitavih 100 sati bez da vam dosadi, ali naravno, predlažemo da se i odmorite između, a zatim se vratite za drugu ili treću rundu, ili koliko ih već možete izdržati u 100 sati.”

Vikend ulaznice za Home Again Club Festival u prodaji su OVDJE, dnevne ulaznice će biti dostupne uskoro, a prvu fazu line upa provjerite u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...