Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Sea Star postaje elektronski raj!

Preko Mixmag Adrije moći ćete nabaviti povoljnije ulaznice a spremamo i neka iznenađenja!

  • Mixmag Adria/Promo
  • 30 April 2024
Sea Star postaje elektronski raj!

Bliži nam se šesto izdanje Sea Star Festivala, koji će se održati u očaravajućoj umaškoj laguni Stella Maris od 23. do 26. svibnja 2024. godine. Kao i dosad, četvrtak i nedjelja bit će rezervirani za Welcome Day i After Party, dok će glavni dani festivala biti petak i subota, 24. i 25. svibnja. Za dobrodošlicu će se na Welcome Day partyju u suradnji s Ada Divine Awakening i EXIT festivalima kao dio CACAO Я:EVOLUTION programa pobrinuti eterični maestro svjesne glazbe – Mose. Za idilično će se otvorenje magičnog festivala uz Mosea pobrinuti i ekstatični Tebra te glazbeni vizionari Mr. Forest i Donnie Darko.

Šesto izdanje Exitovog Sea Star Festivala zaokružilo je Electronic Paradise – svoj vrući techno program u magičnoj umaškoj laguni Stella Maris! Ranije objavljenim headlinerima ARTBAT-u, Debori De Luca, Hot Since 82 i Victoriji pridružio se čak 21 artist. Na Nautilis areni nastupit će prejaka techno imena - Estella Boersma, DJ Jock, Katalina, DJ Gumja i Lucius Light, a Electric Waves stageom će zavladati sjajni elektro mađioničari koje predvode Inner Sense, Marcel, Pablo Panda i Kali.

Novih izvođača ima i u drugim žanrovima Sea Stara. U ovogodišnji lineup upisali su se i z++, Keni Nije Mrtav, Vimoksha, Vanillaz... Svi će oni zajedno otvoriti ljeto u Umagu, na šestom Sea Star festivalu, od 23. do 26. svibnja 2024. u društvu velikih imena među kojima su Ofenbach, John Newman (Hybrid DJ set), INIKO, Joker Out, Buč Kesidi, Baby Lasagna, Grše, Kuku$, Senidah, Devito, Angelina Mango, Ian Asher, Tam & Jymenik, Rouzi i mnogi drugi. Više detalja o festivalu potražite OVDJE. Ulaznice su dostupne na službenoj stranici Sea Star Festivala, na svim prodajnim mjestima ili u sustavu Entrio.

Povoljnije ulaznice za Sea Star Festival moći će se nabaviti i preko Mixmag Adrije, a spremamo i neka dodatna iznenađenja! Stay tuned!

Load the next article
Loading...
Loading...